Sport

Exclusiv. Locaţia de 5 stele unde îşi petrece Simona Halep vacanţa de vară alături de Toni Iuruc

Simona Halep a terminat sezonul pe iarbă, după semifinala de la Wimbledon 2022, iar FANATIK a aflat unde îşi va petrece vacanţa de vară alături de Toni Iuruc.
10.07.2022 | 19:56
Exclusiv Locatia de 5 stele unde isi petrece Simona Halep vacanta de vara alaturi de Toni Iuruc
Simona Halep şi Toni Iuruc au plecat în vacanţă, într-o locaţie de 5 stele
ADVERTISEMENT

Prima parte a verii a fost extenuantă pentru Simona Halep, după ce a ajuns în semifinale la Birmingham, Bad Homburg şi Wimbledon. Cu o serie lungă de meciuri în sezonul pe iarbă, marea campioană a decis să plece într-o binemeritată vacanţă, iar FANATIK a aflat locaţia de 5 stele unde va petrece alături de Toni Iuruc.

Simona Halep şi Toni Iuruc, vacanţă de 5 stele înainte de a doua parte a sezonului 2022

Din informaţiile FANATIK, Simona Halep şi Toni Iuruc au plecat în vacanţă, cu destinaţia Mykonos. Este vorba de un mic paradis pe o insulă grecească din Marea Egee, un loc perfect pentru ca fostul număr 1 mondial să-şi încarce bateriile pentru a doua parte din sezonul 2022.

ADVERTISEMENT

Cu siguranţă, pe lângă timpul petrecut în largul Mării Egee, la bordul unui yacht, la fel cum s-a mai întâmplat în precedentele vacanţe, Simona Halep şi Toni Iuruc vor putea să pună la punct şi câteva detalii legate de nunta din luna noiembrie.

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Simona Halep şi Toni Iuruc se vor cununa religios pe 13 noiembrie. Evenimentul va fi urmat de o petrecere selectă, la Cazinoul Sinaia, cu aproape 300 de invitaţi.

ADVERTISEMENT
mykonos
Simona Halep şi Toni Iuruc vor petrece vacanţa de vară în Mykonos

Simona Halep simţea nevoia unei vacanţe după trei semifinale consecutive

După eliminarea de la Roland Garros, în turul 2, Simona Halep a revenit în forţă şi a avut un sezon pe iarbă care i-a încântat pe fani. Înainte de Wimbledon 2022, românca ajuns în semifinale la Birmingham şi Bad Homburg, iar prestaţiile anunţau un parcurs lung şi la Londra.

La Wimbledon 2022, Simona Halep a ajuns până în semfinale, unde a fost eliminată de Elena Rybakina, cea care a şi câştigat turneul. La finalul meciului, fostul număr 1 mondial a anunţat că în următoarea perioadă se va odihni, după seria lungă de meciuri.

ADVERTISEMENT

“Scopul meu acum este o vacanță pentru că am muncit mult (n.r. zâmbește). Am nevoie de puțină odihnă”, spunea Simona Halep, după eliminarea de la Wimbledon.

Acum, Simona Halep se poate bucura de vacanţă şi de o pauză de la turnee. Nu una foarte lungă, pentru că la începutul lunii august va participa la WTA Washington, un prim turneu din seria pregătitoare pentru US Open.

ADVERTISEMENT

Simona Halep şi Toni Iuruc, vacanţă în Turcia după cununia civilă din septembrie 2021

Pe 15 septembrie 2021, Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au unit destinele, după o cununie civilă, urmată de o petrecere fastuoasă. La puţin timp după acest eveniment, fericitul cuplu a plecat în Bodrum (Turcia), pentru o scurtă… săptămână de miere.

“O să plec câteva zile, nu pot să îi spun lună de miere, va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres”, spunea Simona Halep, în septembrie 2021.

De asemenea, Simona Halep şi Toni Iuruc au mai petrecut vacanţe în Milano sau la Paris. În noiembrie 2021, cei doi au stat câteva zile în capitala Franţei, unde s-au cazat la Hotel de Crillon, un stabiliment de lux din “Oraşul Luminilor”.

ADVERTISEMENT
Tags: