Life

Exclusiv. Loredana Groza, adevărul despre problemele de sănătate. Care este diagnosticul și ce se întâmplă cu emisiunea Next Star

FANATIK a aflat care este adevărul despre problemele de sănătate pe care le are Loredana Groza, dar și ce se întâmplă cu emisiunea Next Star.
21.09.2021 | 14:35
Exclusiv Loredana Groza adevarul despre problemele de sanatate Care este diagnosticul si ce se intampla cu emisiunea Next Star
Exclusiv. Loredana Groza, adevărul despre problemele de sănătate. Care este diagnosticul și ce se întâmplă cu emisiunea Next Star. Sursa foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a postat un mesaj despre problemele de sănătate pe care le are de câteva zile. Au apărut speculații potrivit cărora jurata de la X Factor ar avea COVID-19.

În plus, zilele trecute, Loredana a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Artista s-a fotografiat în timp ce era pe patul din Ambulanță, dându-le fanilor motive de îngrijorare.

ADVERTISEMENT

Au apărut și zvonuri cum că artista ar fi înlocuită de la Next Star, acolo unde este jurată, alături de Ștefan Bănică Jr. și Dorian Popa. FANATIK a aflat care este, de fapt, starea de sănătate a cunoscutei artiste și ce se întâmplă cu emisiunea.

Loredana Groza, adevărul despre problemele de sănătate

Loredana Groza a avut, recent, probleme de sănătate, motiv pentru care fanii au speculat că ar avea COVID-19. Cu puțin timp în urmă, cântăreața a publicat o fotografie însoțită de un mesaj.

ADVERTISEMENT

Aceasta le-a mulțumit fanilor pentru mesajele trimise și le-a spus că a fost o perioadă aglomerată, care și-a pus amprenta asupra stării ei de sănătate. Loredana nu a menționat nimic despre infectarea cu coronavirus, așa cum s-a speculat recent.

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plina de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucura, însă și corpul mai cedează câteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauză. Din fericire, sunt mult mai bine acum! Be safe!”, a scris Loredana pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Potrivit surselor FANATIK, problemele de sănătate ale Loredanei Groza nu au fost cauzate de infectarea cu SARS – CoV – 2, ci de epuizare. Artista a avut un program extrem de încărcat în ultimele săptămâni și, pe fond de oboseală și alimentație haotică, a clacat.

De asemenea, s-a speculat că artista ar urma să fie înlocuită în juriul de la Next Star, însă surse din interiorul Antenei 1 au declarat, pentru FANATIK, că nu se pune problema ca Loredana Groza să fie înlăturată de la masa juraților. Cel puțin deocamdată.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, de urgență la spital

În weekend-ul care tocmai a trecut, Loredana Groza a ajuns pe mâna medicilor. Jurata de la X Factor a postat o fotografie de pe patul din Ambulanță, spunându-le fanilor că se simte mai bine, dar nu le-a dat mai multe detalii despre starea ei.

„Mă simt mai bine. Mulțumesc pentru tot sprijinul vostru. Cu toată dragostea și recunoștința, Loredana”, a scris cântăreața în dreptul imaginii.

La scurt timp după ce a postat imaginea, sute de fani au întrebat-o ce a pățit. Internauții au fost luați prin surprindere, mai ales că Loredana a cântat la nunta Simonei Halep cu câteva zile înainte să ajungă la spital.

ADVERTISEMENT