Sport

EXCLUSIV / Lovitură GREA pentru Gică Popescu! “E DĂRÎMAT!”

Probleme ce par fără sfîrşit pentru fostul căpitan al Barcelonei şi al României, Gheorghe Popescu. După tragediile personale, fostul internaţional şi impresar pierzîndu-şi tatăl,...
04.02.2015 | 00:07
Gica Popescu participa la inmormantarea tatalui sau, Constantin Popescu, la Calafat, joi, 15 mai 2014. Gica Popescu a ajuns la Calafat joi dimineata, dupa ce comisia de la unitatea de detentie i-a admis cererea si i-a acordat o permisie de 24 de ore. Constantin Popescu, în vârsta de 71 de ani, a murit marti dimineata, în urma unui infarct. BOGDAN DANESCU / MEDIAFAX FOTO

Probleme ce par fără sfîrşit pentru fostul căpitan al Barcelonei şi al României, Gheorghe Popescu. După tragediile personale, fostul internaţional şi impresar pierzîndu-şi tatăl, investiţiile lipsite de inspiraţie au avut efectul unui bumerang, băncile deposedîndu-l pe “Baci” de mai multe proprietăţi.

După ce FANATIK.RO a dezvăluit planul lui Popescu de a se muta peste graniţe, în Spania ( vezi detaliile în exclusivitate), apropiaţii renumitului jucător au oferit noi amănunte despre situaţia fostului impresar FIFA. Din păcate pentru familie şi cei care i-au rămas alături lui Gică Popescu, negative. Conform surselor FANATIK.RO, “Baciul” se află la pragul puterilor, fiind dărîmat psihic de loviturile primite de insituţiile bancare cu care a colaborat în perioada în care era liber. “Este dărîmat! E greu să te înţelegi cu el. Este de apreciat că ţine la imaginea sa, dar răbufnirile pe care le are în faţa apropiaţilor îl trădează. Averea i-a scăzut incredibil de mult, este la pămînt!”, au precizat persoanele din anturajul intim al lui Popescu.

O nouă executare! Pentru 2 milioane euro

După ce băncile au pus sechestru pe mai multe bunuri personale, printre care şi mediatizatul elicopter personal, Popescu a avut de înfruntat, la finalul anului 2014, o nouă decizie dură din partea instanţelor de judecată. Conform portatului instanţei de judecată (vezi captură), una dintre băncile importante ale României a obţinut, din partea Judecătoriei Sectorului 4, din Bucureşti, executarea silită a lui Gică Popescu. Firma care a cerut recuperarea sumei este cea care l-a ajutat pe fostul internaţional să deschidă Doldora, cel mai mare bazar, proiectul eşuînd însă imediat după deschidere! Pentru investiţia făcută, de aproximativ şapte milioane euro, Popescu a apelat la două credite: de trei milioane euro şi altul de “doar” două milioane euro- ultimul fiind motivul disputei dintre cele două părţi.

Averea, mai mică de 10 ori!?

Sursele FANATIK.RO din cercul de prieteni ai lui Gică Popescu au făcut o dezvăluire şocantă: averea fostului internaţional nu trece de cinci milioane euro! Chiar dacă pare să fie o sumă suficientă pentru un trai decent pentru un om simplu, modul în care Gică Popescu şi-a răsfăţat familia din momentul în care s-a dezvoltat l-a făcut pe “Baci” să privească situaţia ca fiind una tragică. “Gică nu merita asta! Chiar nu merita să fie condamnat pentru ce au orchestrat alţi oameni. A greşit, plătise, dar nu trebuia să fie după gratii o perioada aşa lungă. Totul s-a ruinat într-un an, nu mai are nici 10% din averea pe care o deţinea în urmă cu cinci ani! A muncit din copilărie pentru banii pe care îi strînsese…”, a fost concluzia venită pentru FANATIK.RO.

40 milioane euro era valoarea proprietăţilor şi a depozitelor bancare ale lui Gheorghe Popescu

10 milioane euro a “înghiţit” bazarul Doldora, cel mai mare eşec al lui Popescu în afaceri