Sport

ASA luptă pentru EXISTENŢĂ cu DNA în justiţie! Decizia INSTANŢEI

UPDATE 16:00 / Oficialii clubului ardelean au contestat decizia de sechestru DNA, iar pe 6 iulie a fost primul termen la Curtea de Apel Mureş.  VEZI SOLUŢIA INSTANŢEI ÎN GALERIE FOTO....
07.07.2015 | 16:50
ASA lupta pentru EXISTENTA cu DNA in justitie Decizia INSTANTEI

UPDATE 16:00 / Oficialii clubului ardelean au contestat decizia de sechestru DNA, iar pe 6 iulie a fost primul termen la Curtea de Apel Mureş.  VEZI SOLUŢIA INSTANŢEI ÎN GALERIE FOTO.

*************************************************************************************************

LOVITURA DE ULTIMA ORA PENTRU STEAUA!!!! TRANSFERUL A PICAT!!! CE SPUNE ARGASEALA!!!

UPDATE 6 iulie, ora 9.00. / ASA a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO şi a făcut primul anunţ oficial după ce DNA a blocat conturile clubului.

“Conducerea ASA Tîrgu-Mureş a informat astăzi jucătorii şi echipa tehnică asupra faptului că, temporar, conturile clubului au fost blocate în urma controlului ce a avut loc în perioada 2014-2015, la sediul asociaţiei.

Această măsură a blocării conturilor a fost contestată de club în instanţă, urmînd să se judece solicitarea asociaţiei.

TRANSFERUL ZILEI!!! CE LOVITURA!!! FOSTUL FOTBALIST AL STELEI S-A UMPLUT DE BANI!!!

În aceste condiţii, conducerea clubului va regîndi strategia viitoare a întregii echipe, dar prioritar va fi achitarea restanţelor către jucători şi către personalul aflat sub contract. De asemenea, conducerea clubului îşi reafirmă atitudinea sa de totală transparenţă şi colaborare pentru clarificarea cît mai urgentă a cazului.

Însă, având în vedere că situaţia juridiciară este în derulare, în acest moment nu putem oferi detalii şi informaţii suplimentare”, arată ASA într-un comunicat de presă.

FANATIK.RO CONFIRMAT!!! PIAZA REA A STELEI ARBITREAZA SUPERCUPA CU ASA!!!

UPDATE 23:28 / Haosul a cuprins vicecampioana Târgu Mureş la doar o lună şi jumătate de la minutul care putea aduce, în premieră, titlul de campioană pentru formaţia din Ardeal.

După ce FANATIK.RO a anunţat plecarea lui Dan Petrescu de la ASA Târgu Mureş, noi informaţii în exclusivitate conturează motivele reale pentru care “Bursucul” a ales să se despartă de vicecampioana Ligii 1. Conform acestora, conducerea echipei se confruntă cu probleme care pot duce pînă la desfiinţarea echipei!

ACUM!!! PIOVACCARI S-A DECIS!!! SEMNEAZĂ PE 2 ANI!!!

“Situaţia a explodat! Unii jucători deja şi-au sunat avocaţii pentru a vedea clauzele din contract şi să încerce să le rezilieze înţelegerile. Cei mai mulţi dintre cei care doresc să plece sînt fotbaliştii care au ajuns la ASA Târgu Mureş în această vară. Sperăm ca şefii să găsească o soluţie, dar şansele sînt slabe”, au precizat sursele FANATIK.RO.

DNA a blocat conturile!

Motivul pentru care persoanele din anturajul conducerii au dezvăluit cu şansele ca ASA Târgu Mureş să cunoască redresarea din haosul în care urmează să cadă sînt minime este cauzat de sechestrul pus de către DNA pe conturile şi bunurile clubului ardelean. “Târgu Mureş are conturile blocate pentru suma de 7 milioane RON, fiind instituit un sechestru asigurator în dosarul în care oficialii Primăriei sînt urmăriţi penal pentru finanţarea clubului! Acţiunea procurorilor a blocat şansele ca ASA să îşi revină. Asta a contat foarte mult în decizia lui Dan Petrescu. Situaţia este neaşteptat de grea”, au adăugat sursele FANATIK.RO.

GALERIE FOTO!!! CE LOVITURA PENTRU ECHIPA BUCURESTEANA!!! A SEMNAT SI A FOST PREZENTAT OFICIAL!!! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 18:43 / Dan Petrescu va ajunge la Jiangsu Sainty, club aflat pe locul 6 din prima ligă chineză după 17 etape. Tehnicianul s-a înţeles deja cu şefii noii sale echipe pentru un contract valabil un sezon şi jumătate, conform surselor FANATIK.RO.

“Bursucul” se desparte de ASA Târgu Mureş fără să plătească despăgubiri, acesta avînd o clauză în contract conform căreia poate pleca în orice moment de la echipa ardeleană dacă primeşte o ofertă extrem de avantajoasă financiar.

Cine e Jiangsu

Jiangsu Guoxin-Sainty este o echipă din provincia Nanning. Stadionul este unul modern, cu o capacitate de 61.000 de locuri. Clubul a fost înfiinţat în 1958, însă a avut statut semi-profesionist pînă în 1994. Din anul 1994, Jiangsu e un club profesionist.

EXCLUSIV. STEAUA, Transfer cu SCANDAL!!!! “Nu are CARACTER!!!” REACTIA FURIBUNDA A JUCATORULUI!!!

Clubul din Nanning a promovat în anul 2008 şi cel mai bun rezultat din istorie e locul 2, obţinut în anul 2012. Un an mai tîrziu Jiangsu a cîştigat Cupa Chinei, singurul trofeu important din istoria clubului.

Dan Petrescu îl va înlocui pe banca tehnică pe Gao Hongbo care a preluat echipa pe data de 8 noiembrie 2013. Cei mai importanţi jucători ai echipei sînt brazilianul Eleilson, croatul de origine braziliană Sammir şi Viðar Kjartansson, atacant în naţionala Islandei.

În anul 2001, Jiangsu a fost retrogradată după ce mai mulţi jucători şi antrenorul de atunci au făcut un blat, 2-4 cu Chengdu Wuniu. Clubul a fost retrogradat şi a revenit în elita fotbalului chinez abia în 2008.

Dănălache, golgheter la Jiangsu

Fostul atacant al Unirii Urziceni, Cristian Dănălache a fost unul dintre cei mai buni stranieri din istoria lui Jiangsu. Dănălache a jucat între 2011 şi 2013 la Jiangsu şi în 73 de meciuri a marcat 34 de goluri.

EXCLUSIV / LUŢU, NOUL ANTRENOR DIN GHENCEA! 

Dănălache şi Dan Petrescu au colaborat în sezonul 2008-2009 la Unirea Urziceni, cînd clubul ilfovean a cîştigat campionatul. În China, golurile lui Dănălache au ajutat-o pe Jiangsu să obţină cea mai bună clasare din istorie, locul 2 în 2012.

………………………………..

05. 07. 15:56 / Lovitură incredibilă pentru ASA Târgu Mureş! Şi tocmai din partea celui care era văzut ca fiind cel mai potrivit tehnician pentru a continua “minunea” din Ardeal! Dan Petrescu a primit o ofertă de nerefuzat din China, iar fostul antrenor al lui Dinamo Moscova e pe cale să o accepte!

Considerat a fi unul dintre cei mai buni tehnicieni români, Dan Petrescu are de gînd să plece de la Târgu Mureş la distanţă de aproximativ o lună şi jumătate din momentul în care a preluat echipa din Ardeal. “Bursucul” s-a destăinuit apropiaţilor că îi va anunţa în această seară pe cei de la club şi, dacă totul este OK, va pleca de la ASA după meciul de miercuri, din Supercupa României, cu Steaua.

ŞOC LA DINAMO! ŞEFUL ECHIPEI, SECURIST!

“Oferta din China este cu mult peste ce poate să îi ofere ASA Târgu Mureş în momentul de faţă. Are regrete că nu poate continua munca începută la club, dar nu poate refuza o asemenea ofertă. Încă nu a discutat cu şefii clubului, dar o va face în cursul serii de duminică”, au punctat sursele FANATIK.RO.