Sport

EXCLUSIV/ Rapid dă lovitura: revin IDOLII Giuleştiului!

Dinu Gheorghe şi-a început treaba la Rapid  în urmă cu două săptămîni, iar realizările fostului oficial al vicecampioanei Ligii 1 oferă speranţe în rîndul suporterilor giuleşteni. După...
23.11.2014 | 09:23
EXCLUSIV Rapid da lovitura revin IDOLII Giulestiului
ADVERTISEMENT

Dinu Gheorghe şi-a început treaba la Rapid  în urmă cu două săptămîni, iar realizările fostului oficial al vicecampioanei Ligii 1 oferă speranţe în rîndul suporterilor giuleşteni. După ce FANATIK.RO a anunţat transferul unuia dintre cei mai iubiţi jucători ai formaţiei din Giuleşti, plecat în străinătate de mai mulţi ani (vezi detalii AICI), noi informaţii sînt menite să contureze o formaţie a Rapidului schimbată din temelii în returul campionatului!

”Dacă Rapid vrea să ajungă o mare echipă, aşa cum a fost, trebuie plecat de acolo, din vestiar. Ne gîndim la Daniel Niculae, la Costin Lazăr, chiar şi la Maftei. Rapidul trebuie să contruiască plecînd şi de la acest farmec al vieţii, de la jucătorii care au trăit acolo, care au simţit ceva acolo”, declara Dinu Gheorghe în momentul în care FANATIK.RO a dezvăluit planul actualului oficial al giuleştenilor.

ADVERTISEMENT

DSC_8681-660x400

Daniel Niculae şi-a dat acceptul

Dintre cei enumeraţi, sursele din interiorul clubului feroviar au dezvăluit că primii doi sînt deja acontaţi, chiar dacă, din diverse motive, nici unul nu a fost prezentat oficial. “Pe lîngă Lazăr, şi Daniel Niculae şi-a dat acordul să revină în Giuleşti, dar totul o să fie oficializat la finalul turului! Nu îşi pune semnătura pentru că, la cîte s-au întîmplat în Grant, îi e teamă să nu se schimbe ceva şi Dinu Gheorghe să plece. Dar cînd instalarea preşedintelui se va oficializa, iar oamenii de afaceri se vor implica la Rapid, Niculae va semna”, au precizat, pentru FANATIK.RO,  sursele din anturajul lui “Vamă”.

463987-16032012-ionita

Următoarea ţintă de lux: Ioniţă!

Pe lîngă cei doi, noua conducere din Grant o să demareze negocierile cu Alexandru Ioniţă I, actualul jucător al lui AEL Limassol, formaţie la care a ajuns în urmă cu două luni. Conform informaţiilor obţinute de FANATIK.RO, Dinu Gheorghe a aflat că jucătorul de 25 de ani este dornic să se întoarcă la Rapid în ciuda faptului că are un salariu consistent la formaţia cipriotă, preşedintele formaţiei feroviare primind semne că revenirea lui Ioniţă este o chestiune de timp. Iar ceea ce este cel mai e important e că şi jucătorul împarte opinia lui “Vamă”. “Vreau să revin în Giuleşti, echipa a suferit prea mult, e nevoie de vechii jucători ca să ne ridicăm. Unde aş putea să mă simt mai bine dacă nu acasă, în Giuleşti? Transferul nu este perfectat, dar nu reprezintă nici o utopie”, s-a destăinuit Ioniţă apropiaţilor. Dinu Gheorghe are de gînd să îi ofere atacantului de 25 de ani un salariu de 15.000 euro pe lună, urmînd ca venitul să se mărească în urma atingerii unor bonusuri de performanţă.

ADVERTISEMENT

Ciolacu, out de la echipă! “E cel mai slab!”

Campania de transferuri a giuleştenilor presupune, pe lîngă aducerea unor jucători care să aducă un plus de valoare, şi despărţirea de o mare parte a fotbaliştilor care au promovat formaţia feroviară în Liga 1, dar nu au putut face faţă rigorilor primului eşalon fotbalistic. Primul pe lista lui Dinu Gheorghe este Andrei Ciolacu, unul dintre tinerii promovaţi de Centrul de juniori ai rapidiştilor. “L-am urmărit în tot acest timp în care am fost la Astra, e printre cei mai slabi din teren la fiecare meci. Alături de el, vor mai pleca mulţi jucători. Vor rămîne doar zece fotbalişti din actualul lot”, a fost destăinuirea lui “Vamă” în faţa colaboratorilor.

Andrei-Ciolacu

2 goluri a marcat Andrei Ciolacu în cele 15 partide în care a fost folosit în sezonul 2014/2015

 400.000 euro este cota lui Alexandru Ioniţă I conform transfermarkt

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!