Exclusiv. Lupescu este aşteptat de Gigi! "Să vină la Palat!"

ionut lupescu, frf, gigi becali
CANDIDEAZĂ LUPESCU

Ionuţ Lupescu a decis să candideze la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Gigi Becali a comentat anunţul făcut de fostul internaţional.

Ionuţ Lupescu intră în lupta pentru funcţia de preşedinte FRF - VEZI DETALII AICI. Decizia fostului internaţional român a fost comentată de Gigi Becali pentru FANATIK.RO. Patronul FCSB a anunţat că fotbalul românesc va fi privit cu alţi ochi de acum.

tiam ca Ionuţ o să candideze. E cea mai bună alegere pe care putea să o facă. Cu Ionuţ Lupescu preşedinte, FIFA şi UEFA ne vor privi cu alţi ochi. Aşa o să ştie şi lumea de afară de noi. Burleanu a fost prea obraznic cu mine în ăştia patru ani, dar acum i s-a înfundat. Îl aştept cu drag pe Lupescu la mine să discutăm când are timp", a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

Lupescu, al cincilea candidat la şefia FRF

Gigi Becali este unul dintre principalii contestatari ai lui Răzvan Burleanu. Patronul vicecampioanei României a criticat, printre altele, numirea lui Christoph Daum la cârma echipei naţionale a României.

Ionuţ Lupescu este al cincilea candidat pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei, după Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Victoraş Iacob. Alegerile FRF vor avea loc pe 18 aprilie.

5 candidaţi şi-au anunţat oficial dorinţa de a câştiga preşedinţia FRF: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Victoraş Iacob