Exclusiv. Lupescu este aşteptat de Gigi! “Să vină la Palat!”

CANDIDEAZĂ LUPESCU
Daniel Vlad    Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
11/02/2018, 12:15
Exclusiv. Lupescu este aşteptat de Gigi! “Să vină la Palat!”

Ionuţ Lupescu intră în lupta pentru funcţia de preşedinte FRF – VEZI DETALII AICI. Decizia fostului internaţional român a fost comentată de Gigi Becali pentru FANATIK.RO. Patronul FCSB a anunţat că fotbalul românesc va fi privit cu alţi ochi de acum.

“Ştiam ca Ionuţ o să candideze. E cea mai bună alegere pe care putea să o facă. Cu Ionuţ Lupescu preşedinte, FIFA şi UEFA ne vor privi cu alţi ochi. Aşa o să ştie şi lumea de afară de noi. Burleanu a fost prea obraznic cu mine în ăştia patru ani, dar acum i s-a înfundat. Îl aştept cu drag pe Lupescu la mine să discutăm când are timp”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

Lupescu, al cincilea candidat la şefia FRF

Gigi Becali este unul dintre principalii contestatari ai lui Răzvan Burleanu. Patronul vicecampioanei României a criticat, printre altele, numirea lui Christoph Daum la cârma echipei naţionale a României.

Ionuţ Lupescu este al cincilea candidat pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei, după Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Victoraş Iacob. Alegerile FRF vor avea loc pe 18 aprilie.

5 candidaţi şi-au anunţat oficial dorinţa de a câştiga preşedinţia FRF: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Victoraş Iacob

Ştirea MOMENTULUI

Denis Alibec este istorie la FCSB! Cine va purta tricoul cu numărul şapte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.