Exclusiv. Dragomir exultă: “S-a terminat cu parveniţii de prin fotbal!”

CANDIDEAZĂ LUPESCU
Daniel Vlad    Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
11/02/2018, 12:39
Exclusiv. Dragomir exultă: “S-a terminat cu parveniţii de prin fotbal!”

Ionuţ Lupescu a anunţat că va candida la funcţia de preşedinte Federaţia Română de Fotbal –  VEZI DETALII AICI. Decizia fostului internaţional român a fost comentată de Dumitru Dragomir pentru FANATIK.RO.

“Mitică” Dragomir este sigur că Ionuţ Lupescu va câştiga la pas alegerile FRF. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că Răzvan Burleanu este disperat să afle dacă oamenii politici îl vor susţine pentru un nou mandat.

Ionuţ Lupescu aşteaptă ziua de 18 aprilie

Puştiul Burleanu tremură. A început să sune lumea în stânga şi în dreapta. E disperat. Nu mai ştie dacă politicul îl susţine. Ionuţ o sa îl bată rău de tot. Chiar dacă şi Lupescu m-a tamponat şi pe mine în urmă cu câţiva ani, totuşi este cel mai bun om pe care îl puteam avea în fruntea fotbalului românesc. A învăţat meserie de la Mircea Sandu. Îi doresc multă baftă lui Lupescu. S-a terminat cu parveniţii ăştia de prin fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir pentru FANATIK.RO.

Ionuţ Lupescu se va duela cu Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Victoraş Iacob pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Alegerile FRF sunt programate pentru 18 aprilie.

5 candidaţi şi-au anunţat oficial dorinţa de a câştiga preşedinţia FRF: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Victoraş Iacob

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.