Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Marcel Pușcaș e sigur: „Dacă FCSB și Craiova câștigă fără antrenori, licența trebuie desființată!”. Video

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova 1948, pune presiune pe Școala de Antrenori a federației pe final de campionat.
21.05.2023 | 13:11
Exclusiv Marcel Puscas e sigur Daca FCSB si Craiova castiga fara antrenori licenta trebuie desfiintata Video
Exclusiv. Marcel Pușcaș e sigur Dacă FCSB și Craiova câștigă fără antrenori, licența trebuie desființată!. Video
ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș a comentat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI posibilitatea ca două echipe fără antrenori, FCSB și FC U Craiova 1948, să câștige campionatul, respectiv să se califice în cupele europene.

Marcel Pușcaș, declarații dure înainte de finalul SuperLigii: „Nu mai sens licențele!”

Horia Ivanovici a deschis un subiect interesant legate de FCSB și FC U Craiova 1948, unde patronii iau deciziile în locul antrenorilor: „Vedem care din sisteme merge. Echipe cu antrenor sau fără”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Marcel Pușcaș nu s-a ferit de subiect și a spus lucrurilor pe nume: „Dacă amândouă echipele fără antrenor câștigă, înseamnă că trebuie să fie un subiect școala de antrenori un an la tine în emisiune!”.

Și oficialul echipei lui Adrian Mititelu nu s-a oprit aici: „Propunere publică, la UEFA, la FIFA, la toate, desființare licențe Pro, că nu mai au sens!”.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș nu consideră o greșeală despărțirea de Nicolo Napoli cu 3 etape înainte de final: „Ca să nu se mai speculeze, l-a anunțat public”

Marcel Pușcaș s-a contract cu Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA și i-a luat apărarea lui Adrian Mititelu: „De ce crezi că s-ar dinamita echipa? Bayern Munchen, când i s-a terminat contractul lui Jupp Heynckes, cu opt luni înainte au anunțat că vine Guardiola. Principiul e același. 

Așa a considerat patronul că trebuie să lămurească niște lucruri în spațiul public și așa a făcut. Am spus-o cu ani în urmă că un antrenor mai mult de 15%, 20% nu poate avea contribuție la creșterea unei echipe indiferent de ce echipă ar fi vorba”.

ADVERTISEMENT

Președintele oltenilor nu crede că echipa va avea de suferit în vreun fel, chiar dacă a fost deja anunțat un alt antrenor la FC U Craiova 1948, deși Napoli mai are de jucat cel puțin două meciuri: „Nu înseamnă că dacă se anunță noul antrenor jucătorul Bauza, Achim sau Duarte o să fie bulversat sau că nu mai trebuie să joace cu UTA. Să fim serioși. Sunt speculații de-ale voastre. Pe un profesionist nu-l interesează.

Lumea asta e atât de mică încât semnarea unui contract cu un alt antrenor în timp ce ai antrenor la echipă se auzea în trei secunde. Ca să nu se mai speculeze, l-a anunțat public. (n.r. de ce nu l-ați anunțat peste două săptămâni?) Poate avea altă ofertă”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT