Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Marcel Pușcaș înțeapă legendele Craiovei Maxima: “Aș vrea să-i întreb asta! Cred că e un cuțit în inima lui Mititelu”. Video

Marcel Pușcaș le-a „înțepat” pe legendele Craiovei Maxima, care au fost prezente la derby-ul Universității Craiova împotriva FCSB.
01.05.2023 | 11:07
Exclusiv Marcel Puscas inteapa legendele Craiovei Maxima As vrea sai intreb asta Cred ca e un cutit in inima lui Mititelu Video
Marcel Pușcaș a înțepat legendele Craiovei Maxima, prezente la derby-ul Universității Craiova cu FCSB. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut meciul de pe teren propriu, scor 1-2 cu FCSB în etapa cu numărul 6 din play-off-ul SuperLigii. Înainte de fluierul de start al lui Istvan Kovacs pe Stadionul „Ion Oblemenco” au avut loc momente speciale cu ocazia celebrării a 40 de ani de la semifinala Universității Craiova cu Benfica din Cupa UEFA.

Marcel Pușcaș a înțepat legendele Craiovei Maxima

În Bănie au fost zile de sărbătoare, iar pentru a celebra evenimentul oltenii s-au legat de derby-ul Universității Craiova cu FCSB. Fostele legende ale Universității Craiova au fost prezențe la marele derby împotriva roș-albaștrilor și au avut mesaje pentru suporteri.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, directorul executiv al FC U Craiova 1948, invitat special în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI le-a înțepat pe fostele glorii ale Craiovei Maxima. Oficialul echipei finanțate de Adrian Mititelu a pus din nou în balanță lupta pentru identitate cu Craiova patronată de Mihai Rotaru.

„Dacă tu spui că ești același. Tu te-ai născut acum 10 ani și ești același de acum 40 de ani? Tu ai 10 ani și nu ai 40. Ce vrei să spun? Și palmaresul nu e la tine. Atenție! Dar tu vrei să faci așa, să induci că tu ai fi acela. Îi aduci pe foștii fotbaliști, foarte bine, e Ok”, a declarat Marcel Pușcaș, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să îi întreb asta!”

Totodată, Marcel Pușcaș a explicat de ce crede că fostele legende ale Craiovei Maxima au ales să meargă la stadion la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB 1-2. „Aș vrea să îi întreb pe foștii fotbaliști, prietenii și colegii mei dacă au jucat la echipa asta acum 40 de ani, fiind echipă înființată în 2013, repet. De unde?

(n.r. de ce s-au dus la această festivitate?) Pentru că tuturor ne place să fim băgați în seamă. Nevoia de importanță e a doua natură umană. Reușesc să-i bage în seamă, ei spun, ‘Ok, mă bucur, vă mulțumim că ne băgați în seamă’.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Nu ai ce să spui, nu ai ce să faci. Astea e situația, dar noi ne continuăm drumul”, a mai spus Marcel Pușcaș, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. „Cred că e un cuțit în inima lui Mititelu ce s-a întâmplat aseară”, a fost remarca moderatorului Horia Ivanovici.

Marcel Pușcaș, explicații pentru emulația oltenilor de la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB: „Contează și detaliile astea”

Adrian Mititelu a dispărut din atenția publică, odată cu ratarea calificării lui FC U Craiova 1948 în play-off-ul SuperLigii. Marcel Pușcaș nu crede că finanțatorul echipei oltene a fost afectat de emulația de pe „Ion Oblemenco” la derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB, din cauza „războiului” dus la începutul anului cu Sepsi după meciul suspendat de arbitru la Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că e tăbăcit de luptele astea și cred că e și sătul pentru că până la urmă… A mai fost o treabă. A fost o zi de 1 mai, a fost o zi frumoasă duminică. Azi nu lucrează lumea. Dacă puneai meciul la 17 nu erau atâția. Contează și detaliile astea”, a mai spus Marcel Pușcaș.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT