Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Marcel Pușcaș, săgeți către rivala Universitatea Craiova: „Au 30 de ani lipsă în buletin!”. Video

Marcel Pușcaș a criticat dur echipa lui Mihai Rotaru și îi acuză de impostură pe cei de la Universitatea Craiova. Fostul mare fotbalist spune că rivala nu deține palmaresul
03.05.2023 | 09:03
Exclusiv Marcel Puscas sageti catre rivala Universitatea Craiova  Au 30 de ani lipsa in buletin Video
Exclusiv. Lui Marcel Pușcaș nu i-a plăcut festivitatea oltenilor dinaintea derby-ului Eram convins că FCSB câștigă!. Săgeți pentru CSU Craiova. Video
ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș a fost invitatul special al emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar oficialul lui FC U Craiova 1948 a lansat un mesaj extrem de acid la adresa celor de la Universitatea Craiova.

Marcel Pușcaș, atac dur la Universitatea Craiova: „Nu cred în festivisme!”

Marcel Pușcaș a spus lucrurilor pe nume la FANATIK SUPERLIGA C HORIA IVANOVICI. Suporterii lui U Craiova au realizat o coreografie specială pe „Oblemenco” la 40 de ani de la semifinala de cupă europeană cu Benfica, însă Pușcaș nu a fost impresionat: „Ți-am spus că nu cred în festivisme înainte de competiție. Am asistat la destul de multe în viața mea. Și ăsta a fost un meci important pentru ambele echipe. Am participat cu Bastia la celebrul meci. Ei au făcut nu știu câți ani de la finala Cupei UEFA, fanfară, muzică înainte de meci și nu s-au calificat”.

ADVERTISEMENT

Același lucru s-a întâmplat nu de mult și în fotbalul românesc: „După care acum vreo 8 ani la Târgu-Mureș, cu o seară înainte de meci, cu tot staff-ul, era meciul de titlu a doua zi cu Oțelul Galați. Steaua (n.r.FCSB) juca la Iași și cred că le trebuia un egal acasă de la ASA să câștige campionatul. Toată seara premergătoare meciului, tot staff-ul și conducerea clubului la masă se vorbea de Andra, culorile baloanelor, de cum vor arăta scena și luminile. Totul era pregătit de fiesta. 

VIDEO MAI JOS: 

Toate discuțiile și festivismele astea înainte de joc, declarațiile pompoase, se transmit și jucătorilor. Ei sunt artiștii, ei sunt în arenă și mintea lor funcționează. Până ai roșu, galben sau albastru pe baloane, ai un meci. Mie-mi distrage atenția cu asta și conducerea dă tonul. Puteam să pun pariu pe orice că FCSB-ul câștigă! Din cauza festivismului. Puneam orice, și mașina la bătaie! Vorbesc foarte serios”. 

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, replică dură pentru cei de la Universitatea Craiova: Atunci când minți că ai participat în urmă cu 40 de ani la un meci, când tu ai fost înființat în 2013”

Oficialul echipei lui Adrian Mititelu consideră că echipa lui Mihai Rotaru este doar o clonă a Universității Craiova: „Dumnezeu e sus și vede, în ciuda faptului că unii cred sau nu! Ori atunci când minți, că acei jucători mari, cu mulți sunt chiar prieten, când afirmi că ei au participat în urmă cu 40 de ani la un meci, când tu ai fost înființat în 2013, în urmă cu zece ani… Ai 30 de ani lipsă din buletin!”.

Pușcaș afirmă că Universitatea Craiova doar s-a folosit de influnțele politicului pentru a pune mâna pe acest mare brand: „Palmaresul nu-ți aparține. Ca dovadă, sentința tribunalului. Nu mai insist cu problemele juridice și așa mai departe. Faptul că tu ai închiariat un nume pe baza unei cereri și a unei relații bune, putea și echipa din Calafat sau din Dăbuleni să închirieze numele de la Pavel Badea”.

ADVERTISEMENT

Iar fostul mare fotbalist a continuat seria comentariile acide: „CS U Craiova și joacă la Calafat. Cum a jucat Zambon cu Poli Timișoara la Alexandria sau la Roșiori. Scrie-ți numele frumos și gata! Mai sunt oameni pe care îi cheamă și azi Eminescu sau Iorga, dar nu sunt Mihai Eminescu sau Nicolae Iorga!

Te-ai născut acum zece ani și spui că ești același de acum 40 de ani?! Și palmaresul nu e la tine, atenție! Când lucrurile astea se petrec cu orice preț, toată lumea se bucură, dar tot aceeași oameni ajung să înjure echipa”, a mai spus Marcel Pușcaș, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dintre cei 30.000 ai lor, 25.000 de suporteri au venit să vadă FCSB!”

Marcel Pușcaș nu a fost impresionat nici de atmosfera creată de cei peste 31.000 de suporteri, care însă se mobilizează doar la meciurile cu FCSB, lucru scos în evidență și de președintele lui FC U Craiova 1948: „Lumea vine, dar în final vor să câștige echipa lor. Nu s-a întâmplat asta. Dintre cei 30.000 ai lor, pentru FCSB sunt vreo 25.000. 100%! Deci unde joacă FCSB-ul se umple stadionul”.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT