Life

Exclusiv. Marian Drăgulescu, concurent la Survivor România! Gimnastul se pregătește intens pentru competiție

Gimnastul Marian Drăgulescu va fi concurent la Surivovr România! Sportivul se va alătura Faimoșilor. PRO TV va face anunțul oficial în curând, după ce acesta va ajunge în Republica Dominicană.
12.02.2022 | 17:54
Exclusiv Marian Dragulescu concurent la Survivor Romania Gimnastul se pregateste intens pentru competitie
Marian Drăgulescu, concurent la Survivor România
ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu va deveni concurent la Survivor România, în echipa Faimoșilor. FANATIK are confirmarea că sportivul va ajunge în curând în Republica Dominicană, iar pentru show-ul de la PRO TV s-a pregătit intens.

Numele lui a mai fost vehiculat aproape la fiecare ediție Survivor, doar că de data aceasta participarea lui nu mai este o simplă legendă urbană.

ADVERTISEMENT

Sportivul a cărui carieră în gimnastică este una impresionantă va face echipă cu Cătălin Zmărăndescu, CRBL și Laura Giurcanu, printre alții.

Marian Drăgulescu, concurent la Survivor România

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK de la persoane apropiate de celebrul gimnast, participarea lui va fi anunțată în curând de PRO TV. Drăgulescu s-a antrenat în ultimele săptămâni pentru competiția de la PRO TV, iar data exactă din care îl vom vedea la televizor va fi confirmată cel mai probabil în zilele sau săptămânile următoare.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai titrați sportivi din România, cu performanțe notabile la nivel internațional.

Drăgulescu a reușit în anul 2004 să câștige 4 medalii de aur la Campionatele Europene. La Jocurile Olimpice de la Atena, din același an, Drăgulescu s-a făcut remarcat atât ca sportiv independent cât și ajutând echipa României.

ADVERTISEMENT

Cu echipa a obținut medalia de bronz. A câștigat și medalia de argint la sol și cea de bronz la sărituri.

Gimnastul a luat pe toată lumea prin surprindere anunțându-și retragerea din activitatea competițională. S-a răzgândit la scurtă vreme, participând apoi la Campionatele Mondiale din 2005, din Australia.

ADVERTISEMENT

Sportivul s-a retras din gimnastică

Peste câțiva ani, în 2012, Marian Drăgulescu nu a mai apărut pe lista participanților la Olimpiada din Londra, din decizia Federației Române de Gimnastică.

Retragerea definitivă a avut loc în urma în urma Mondialelor de Gimnastică din Japonia, de la Kitakyushu.

„Va fi ultima mea competiţie internaţională la care voi fi prezent. Mi-aş dori să-mi închei această carieră cu o medalie. Ar fi nemaipomenit. Am 13 Campionate Mondiale la activ, multe medalii de aur, eu zic că e ceva.

Dar dintre toate aceste competiţii mondiale la care am fost prezent dacă ar fi să aleg una singură care mi-a rămas în suflet atunci aceasta ar fi cea de la Londra din 2009, unde am cucerit două medalii de aur.

Acolo m-am simţit excelent, pentru că în sală se aflau foarte mulţi români. Parcă eram acasă. Îmi aduc aminte că bucuria a fost atât de mare… La final, m-am urcat pe masa de sărituri fluturând steagul României”, spunea în 2021 Marian Drăgulescu, potrivit telekomsport.ro.

În total, gimnastul are în palmares opt titluri mondiale la gimnastică și zece europene.

 

ADVERTISEMENT