Fotbal intern

Exclusiv. Merită CFR titlul? Ce răspunde Vasile Geambazi şi ce crede despre Hagi

19.05.2018 | 17:29
Exclusiv Merita CFR titlul Ce raspunde Vasile Geambazi si ce crede despre Hagi
ADVERTISEMENT

Vasile Geambazi, patronul FCSB-ului a vorbit în exclusivitate cu FANATIK.RO despre lupta la titlu, Dan Petrescu şi Gică Hagi, chiar înaintea meciurilor decisive CFR – Viitorul, în special, şi FCSB – Astra. Şeful din acte al FCSB, nepotul pe mâna căruia a lăsat Gigi Becali clubul, le-a transmis foştilor campioni ai României un mesaj clar: “Arătați că puteți, zdrobiți-i pe CFR!” “Vasi”, cum îl alintă Becali, a răspuns tranşant la întrebarea “merită CFR Cluj să câştige titlul?

Vă place Dan Petrescu?

– Sunt prieten cu Dan Petrescu, copiii noștri au fost la școală împreună și chiar m-am întâlnit cu el prin niște vacanțe, dar nu am o relație extrem de apropiată. Dacă-l sun acum răspunde, dacă mă sună îi răspund la telefon, dar nu avem o relație foarte apropiată. Ne cunoaștem prin prisma soțiilor, ele sunt prietene mai bune pentru că duc copiii la școală, se întâlnesc. Am mai ieșit la mese împreună, e un om ok și total concentrat pe fotbal, din ce am văzut eu. Cât am stat alături la masă, numai despre fotbal vorbea și era pe telefoane, deși eram în Dubai, în vacanță și el tot numai fotbal avea în cap. E un om care trăiește fotbalul.

ADVERTISEMENT

Vasile Geambazi, despre campionii lui Hagi: “Demonstraţi pe teren că meritaţi la naţională!”

Ar fi un titlu meritat pentru CFR dacă îl va câştiga?

– Nu știu… De ce să-l merite? N-au obținut nicio victorie cu noi, dacă scoteau măcar o victorie din patru meciuri cu noi ziceam că merită. Dar au fost patru meciuri și n-a fost nicio victorie, asta e… Consider că noi meritam titlul anul trecut, că noi i-am bătut pe Viitorul în cele patru meciuri, două victorii, un egal și o înfrângere. Acolo puteai să zici că Steaua merita campionatul, moral, i-ai bătut mai mult, acum au fost patru egaluri. Merită… cine are soartă.

Poate Hagi să-l încurce pe Dan Petrescu?

– Eu zic că poate! Să nu uităm că Viitorul este campioana României. Să nu uităm că Gică Hagi îl vrea pe Ianis Hagi la națională. Ianis Hagi și cine mai zicea? Mai zicea vreo două nume…  De Țîru zicea. Ianis Hagi și Țîru, voia să-i vadă la națională. Arătați, copii, demonstrați pe teren, Hagi zice că ar trebui să fie cel puțin patru jucători de la Viitorul la națională. Da, hai să vedem, arătați că puteți, zdrobiți-i pe CFR, nu? Anul trecut ce-ați făcut? De-abia, de-abia i-ați bătut pe CFR, cu gol din penalty. Arătați anul ăsta că puteți să bateți pe CFR, dacă sunteți mai buni decât CFR. CFR-ul are trei jucători la națională, poate o să aibă CFR-ul doi sau unul și o să aveți voi patru. Păi numai prin rezultate puteți, ce, selecționarea se face altfel? Ce selecționer nu vrea să aibe rezultate? Contra nu vrea să aibe cei mai în formă jucători? Eu cred că da. Dar arătaţi asta pe teren!

ADVERTISEMENT

FCSB – Astra Giurgiu, duminică, 20 mai, de la ora 20.45, în etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, ediţia 2017-2018, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.