Life

Mesajele finaliștilor de la Românii au talent, sezonul 12: „Experiența show-ului e un pic stresantă”

Finala Românii au Talent, sezonul 12, va avea loc în această seară la Pro TV. Cei 11 concurenți se luptă pentru marele premiu pus la bătaie: 120.000 de euro.
27.05.2022 | 17:50
Mesajele finaliștilor de la Românii au talent 12
ADVERTISEMENT

Românii au Talent, sezonul 12, iată a ajuns la final. În această seară, la Pro TV, are loc ultima ediție a sezonului în care cei 11 concurenți se luptă pentru premiul de 120.000 de euro. Aceștia vor fi votați doar cei de acasă, de această dată juriul nu mai poate influența.

11 concurenți în finala Românii au Talent

Marele premiu pus în bătaie este de 120.000 de euro, iar Premiul de originalitate este în valoare de 10.000 de euro. Pentru cel din urmă, 4 concurenți sunt deja în luptă – a început votarea de luni – Eva Nicolescu, Darius Mabda, DJ Hugo și Alex Dowis.

ADVERTISEMENT

Cum a fost experiența Românii au Talent pentru cei 11 concurenți ajunși în finală, am aflat de la fiecare în parte.

Iată ce ne-au declarat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Alex Dowis, Ana Maria Mircea, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Darius Mabda, Emanuel Ion, Gabriela Dincă, Martina Meola, Raisa Radu, X-Treme Brothers și Zametheea.

ADVERTISEMENT
Zametheea
Zametheea în finala Românii au Talent
Sursa Foto: Pro TV

– Cum ai descrie în trei cuvinte experiența Românii au talent și de ce?

Zametheea – Șansă, treabă și oameni. Oameni pentru că e un liant între „no name” și cei care caută să îi ajute, să îi promoveze, să îi facă să iasă din anonimat. În același timp, este legat de cei de acasă care ne privesc sau care poate nu sunt privitori, dar apar și ei în schemă.

Este un proiect în care sunt foarte mulți oameni din foarte multe zone diferite, care aparent nu au nimic în comun, dar în acest context își pun laolaltă forțele ca să ajute pe cineva să pornească într-o direcție de pe urma căreia toți avem de câștigați.

ADVERTISEMENT

Fiecare artist care reușește să se pună pe picioare ne oferă conținut, bucurie, iar viața noastră se face puțin mai bună. Se observă schimbarea.

X-Treme Brothers
X-Treme Brothers – Românii au Talent
Sursa Foto: Pro TV

Ce spun X-Treme Brothers, Raisa Radu, Martina Meola sau Gabriela Dincă despre experiența Românii au Talent?

X-Treme Brothers: Suspans, emoție și fericire, fiindcă acestea sunt principalele trăiri pe care le avem la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Raisa Radu: Cred că „experiența vieții mele” pentru că este ceva unic. Nici nu știu cum aș putea să definesc această experiență pentru că e ceva atât de nou, încât nu știu prea multe, eu nici nu știu ce fac aici.

Eu doar mă bucur de moment. Îmi este greu să găsesc doar trei cuvinte.

Martina Meola: Amintire, început de carieră și prietenie. Prietenie pentru că mi-am făcut prieteni și este o experiență minunată. Amintire pentru că este o amintire care va rămâne mereu în cariera mea.

Gabriela Dincă:  Cuvintele mele ar fi uimitor, minunat și „cel mai frumos talent” pentru că toată lumea are un talent foarte mare. Toți finaliștii acestei competiții au câte un talent în domeniul lor.

Pentru Emanuel Ion, show-ul va rămâne în memorie drept unul inimaginabil: „În primul rând, bucurie. Emoții. Și… un moment de neuitat. Inimaginabil, fiindcă nu credeam că pot ajunge până aici.”

Bianca Ciocîrlan, în finala Românii au Talent : “Experiența show-ului este emoționantă, un pic stresantă”

Bianca Ciocîrlan
Bianca Ciocîrlan, pregătită pentru finala Românii au Talent
Sursa Foto: Pro TV

 

Darius Mabda: Este frumoasă, grea și emoționantă pentru că… asta simt.

Bianca Ciocîrlan: Experiența show-ului Românii au Talent este emoționantă, un pic stresantă și superbă, frumoasă, minunată. Acestea sunt cuvintele cu care aș descrie experiența show-ului pentru că asta simt în fiecare zi.

Aurel Niamțu: Frumusețe, dragoste și împlinire pentru că voi m-ați adus din nou în ochii publicului. El dorea să audă muzica mea și iată că s-a împlinit dorința lor.

Am văzut prin comentariile de pe paginile de social media că publicul simte nevoia de altceva, de muzică adevărată, de linie melodică adevărată îmbinată cu textul care spune ceva.

Ana Maria Mircea: Experiență de neuitat. Este o experiență de neuitat deoarece sunt sigură că o să îmi amintesc de ea și la bătrânețe, o să le povestesc nepoților, copiilor mei cum a fost pe scena Românii au talent.

Alex Dowis
Alex Dowis, concurent Românii au Talent
Sursa Foto: Pro TV

 

Alex Dowis: Talent. Sunt fericit că sunt atât de mulți artiști talentați în România. Este o plăcere să văd munca lor. Sunt extrem de creativi și mulți dintre ei au multe de transmis, totodată.

Profesionalism – sunt extrem de încântat de modul în care lucrează echipa de producție Românii au talent. Toți încearcă să mă ajute să fie un rezultat cât mai bun. Sunt oameni buni, care te sprijină și au grijă de tine.

Conexiune – simt că am legat o conexiune cu oamenii care urmăresc acest show. Am simțit că ei înțeleg Limbajul Artei Luminii și sper să ne conectăm la fel și în timpul Marii Finale.

ADVERTISEMENT