Life

Exclusiv. Mihaela Moise, despre moartea lui Costin Mărculescu: „Ultima oară ne-am văzut la ziua Eugeniei Șerban. Nu știu să fi avut probleme de sănătate”

11.06.2020 | 10:54
Exclusiv Mihaela Moise despre moartea lui Costin Marculescu Ultima oara neam vazut la ziua Eugeniei Serban Nu stiu sa fi avut probleme de sanatate
Mihaela Moise a vorbit despre moartea lui Costin Mărculescu. Sursa foto: Facebook Mihaela Moise
ADVERTISEMENT

Jurnalista Mihaela Moise a vorbit în exclusivitate pentru Fanatik despre moartea lui Costin Mărculescu. Aceasta ne-a mărturisit că ultima oară s-a văzut cu bunul ei prieten anul trecut, la ziua actriței Eugenia Șerban și că nu știe să fi avut probleme de sănătate.

Mihaela Moise, despre moartea lui Costin Mărculescu: „Nu știu să fi avut probleme de sănătate”

„Ne-am văzut ultima oară la ziua Eugeniei Șerban, nu am mai vorbit de atunci, de anul trecut. Nu a mai dat un semn, nici cu colegii nu a maii vorbit. Era retras, așa”, ne-a povestit Mihaela Moise.

ADVERTISEMENT

Jurnalista nu știe ca actorul să fi avut probleme de sănătate, ori cel puțin acesta nu s-a plâns niciodată de față cu prietenii și colegii săi de breaslă.

„Probleme de sănătate nu știu să fi avut. Cred că a fost extrem de stresat și pentru faptul că a stat singur. Era izolat. Asta vorbeam cu toți și cu Ozana, și cu Pepe, și cu Mara Bănică, faptul că în ultima perioadă era foarte izolat”, ne-a mai spus Mihaela.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu urma să facă 51 de ani pe 29 iunie

Vestea morții lui Costin Mărculescu i-a luat pe toți prin surprindere. Actorul a fost găsit fără suflare aseară, în apartamentul său.

Vecinii nu l-au mai văzut de câteva zile și au fost alertați că ceva se întâmplă de câinele artistului, care lătra încontinuu.

ADVERTISEMENT

Aceștia au sunat la 112, însă medicii, ajunși la fața locului, nu mai aveau nimic de făcut.

Actorul și cântărețul Costin Mărculescu urma să împlinească 51 de ani curând, pe 29 iunie, însă nu a mai apucat să își țină aniversarea.

Acesta a jucat în mai multe filme de succes din anii 80 până în 2001. Printre acestea se numără „Liceenii”, „Misiune specială”, „Un studio în căutarea unei vedete”, „Compromisul dragostei” și „Patul lui Procust”.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproximativ 10-15 ani, Costin a devenit unul din cele mai populare personaje de divertisment din România, prezența sa fiind constantă în emisiunile de tip tabloid, implicat fiind într-o serie de scandaluri și de relații cu vedetele la modă la acea vreme.

 

ADVERTISEMENT