Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Mihai Rotaru, discurs incredibil după Rapid – Craiova 2-3. „Niciun penalty! Nici la Zajkov, nici la Ivan al nostru” Ce acuze aduce la „roșul” lui Căpățână. Video

Mihai Rotaru a avut un discurs incredibil după victoria Universității Craiova, scor 3-2 cu Rapid. Finanțatorul oltenilor a criticat dur arbitrajul.
23.05.2023 | 12:55
Exclusiv Mihai Rotaru discurs incredibil dupa Rapid  Craiova 23 Niciun penalty Nici la Zajkov nici la Ivan al nostru Ce acuze aduce la rosul lui Capatana Video
Mihai Rotaru a avut un discurs incredibil după arbitrajul din meciul Rapid - Universitatea Craiova 2-3. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a obținut o victorie importantă în Giulești contra Rapidului, scor 3-2 în penultima etapă a play-off-ului SuperLigii. Cu cele trei puncte obținute, oltenii rămân aproape de CFR Cluj în lupta pentru locul 3 care duce la barajul pentru Conference League. Mihai Rotaru a criticat în termeni duri arbitrajul lui Adrian Cojocaru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mihai Rotaru, discurs incredibil după Rapid – Universitatea Craiova 2-3: „Nu trebuia să se dea niciun penalty”

Partida din Giulești a fost extrem de spectaculoasă și în același timp foarte tensionată. Giuleștenii au marcat ambele goluri din penalty prin golgheterul Marko Dugandzic, în timp ce oltenii au beneficiat de un penalty transformat de Andrei Ivan, însă au avut și un om eliminat.

ADVERTISEMENT

Deciziile luate de Adrian Cojocaru l-au uluit pe Mihai Rotaru. Patronul celor de la Universitatea Craiova este de părere că niciunul dintre cele trei penalty-uri nu trebuiau acordate și nici cartonașul roșu încasat de Mihai Căpățână în startul reprizei secunde.

„(n.r. în Giulești) Este prima oară când merg sezonul ăsta și a fost un meci bun. La spectacol au contribuit suporterii noștri care au venit într-un număr mare. Cred că noi venim cei mai mulți în Giulești din Liga 1 chiar dacă suntem la distanță de capitală, dar atmosfera a fost frumoasă. Atmosferă de meci mare, de sărbătoare. (n.r. ați fost emoționat?) Nici vorbă. Eu mă exteriorizez și ca să nu apar în cadre prefer să mă dau la o parte. Intru în spațiul meu și după ies ca să nu se vadă. 

ADVERTISEMENT

Arbitrajul este singurul care nu s-a ridicat la nivel aseară. Prima dată să ne uităm la penalty-uri. La noi să zici că poate pe imagine se vede cum îi dă cu cotul în cap lui Ivan, dar mă rog, din punctul meu de vedere nu trebuia să se dea niciunul din acele penalty-uri.

La al doilea galben a fost incredibil! Este un fault de joc, nici nu este sigur dacă îl atinge sau nu. Oricum nu îl calcă, adică joacă mingea. Mai erau patru jucători de-ai noștri în careu, deci nu era o fază periculoasă și tu stai 22 de secunde să dai galben. Păi, de ce? Pare că tu nu ai știut că are un galben. Îți dai seama că i-ai mai dat unul și i l-ai dat pe al doilea ca să dai roșu. Exact asta a fost senzația noastră din tribună”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„A vânat să ne lase pe noi în 10 că suntem prea buni”

Mihai Rotaru a fost prezent în Giulești la victoria spectaculoasă a celor de la Universitatea Craiova. Finanțatorul a contestat decizia lui Adrian Cojocaru de a acorda lovitură de la 11 metri după un presupus henț în careu al lui Gjoko Zajkov.

Deși reluările video arată că Săpunaru l-a lovit pe Andrei Ivan, Mihai Rotaru este de părere că „centralul” nu trebuia să dea penalty nici în favoarea oltenilor. „A vânat să ne lase pe noi în 10. Dați-mi o explicație să stai 22 de secunde ca să dai al doilea galben. Dincolo de faptul că nu a fost de galben.

ADVERTISEMENT

Repet, nici penalty la Zajkov. Exclus, inclusiv la Ivan o spunem. Nu trebuia să dea penalty, era mai degrabă nu. Chiar dacă se vede că îl lovește totuși, dar nu se dă. La Crețu a fost penalty, dar în rest, nu se poate. Nici primul galben la Căpățână nu a fost din punctul meu de vedere.

VEZI VIDEO MAI JOS

Exact asta e senzația, că nu știe. În fază inițială îi dă galben pentru că nu avea de ce după care își dă seama că mai are unul, ‘hai să-l dau afară’. Asta a fost senzația din tribună. Să-i las pe ăștia în 10 că sunt prea buni”, a mai spus patronul Universității Craiova.

Mihai Rotaru, laude pentru banca Universității Craiova: „Îți dai seama că arătai mai bine decât FCSB, Farul sau CFR Cluj”

Universitatea Craiova a produs un joc spectaculos în play-off-ul din acest sezon, pe fondul unui lot foarte valoros pentru nivelul fotbalului românesc. Mihai Rotaru a lăudat banca de rezerve a oltenilor și a precizat că formația din Bănie a fost lovită de ghinion pe parcursul play-off-ului.

„V-am auzit înainte când vorbeați de banca noastră. Exact analiza asta am făcut-o și noi. La nivel de lot am fost cei mai echilibrați. Când ai pe bancă un Koljic, un Roguljic, un Cîmpanu, Raul Silva, Bancu o să vină, o să fie în lot pe 20. 

Te duci pe banca FCSB, a Farului, a CFR-ului și îți dai seama că tu arătai mai bine dacă aduni tot ceea ce este acolo. Din păcate, am făcut greșeli. Gândiți-vă că am condus Farul de două ori la ei. Acasă la noi i-am demolat, dar nu a vrut să intre mingea în poartă. Marea parte de vină trebuie să ne-o asumăm, chiar dacă putem spune că și ghinionul a jucat un rol în această ecuație. 

Avem calitate. Avem în față Markovic, Ișfan, Baiaram, Ivan, Screciu care a dat echilibru acestei echipe. Ai Crețu într-o formă ofensivă de neimaginat ca să spun așa. De la fundaș central la FCSB, la un inter de echipă națională e distanță mare. E impresionant ce a făcut Crețu în sezonul ăsta în condițiile în care a fost accidentat o bună perioadă de timp. Este jucător de națională, că va fi sau nu va fi (n.r. selecționat) el tot un jucător de națională rămâne”, a încheiat Mihai Rotaru.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT