Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Mihai Rotaru, fără milă pentru Raul Silva, care a scos telefonul pe banca de rezerve: “O pată neagră pe club! Este amendat!” Ce explicație a dat jucătorul. Video

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a dezvăluit ce măsură a luat clubul după ce Raul Silva a fost surprins pe telefon în timpul meciului de la Botoșani.
23.01.2023 | 12:19
Exclusiv Mihai Rotaru fara mila pentru Raul Silva care a scos telefonul pe banca de rezerve O pata neagra pe club Este amendat Ce explicatie a dat jucatorul Video
Raul Silva e evaluat la 900.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit cu prima emisiune în 2023, cu super invitați și cu multe alte surprize.

Mihai Rotaru a luat măsuri cu Raul Silva, după ce a stat pe telefon în timpul meciului: „Este amendat”

Patronul Universității Craiova a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că brazilianul Raul Silva a fost amendat după a fost surprins cu telefonul în mână în timpul meciului cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a criticat în termeni duri gestul fundașului central brazilian și a precizat: „Așa și este. A pus o pată neagră pe ceea ce înseamnă clubul nostru din toate punctele de vedere. Este amendat. A spus că ‘Domne, am scos doar să mă uit să văd cât e ceasul’.

Nu avea voie, nu contează, nu avea ce să caute telefonul la el în buzunar! Suntem foarte supărați pe acest lucru”, a explicat omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Singura circumstanță atenuantă a lui Raul Silva: nu intra în planurile lui Eugen Neagoe pentru meciul cu Botoșani

Mihai Rotaru a dat mai multe detalii despre situația jucătorului, care a suferit o accidentare chiar înainte de meci: „Nu este o scuză, dar Raul Silva a fost accidentat, deci înțelegem… s-a accidentat seara la fazele fixe și el a fost trecut pe foaie doar ca număr.

Nu era nicio șansă ca el să intre, adică el nu a fost niciodată pregătit de competiție pentru acest meci. Era clar. Nu era nicio șansă ca el să joace în acest meci și atuncea, fiind doar la număr, putem spune că singura lui scuză e că era deconectat.

ADVERTISEMENT

Dar sunt colegii tăi în teren, te bucuri și suferi alături de ei. Nu știu exact cu ce sumă a fost amendat”, a mai spus patronul Universității Craiova, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

Raul Silva, linșat în spațiul public pentru gestul său: „Vor să câştige campionatul cu amatori, e ceva incredibil!”

Viorel Moldovan a avut una dintre cele mai acide reacții și l-a desființat pe Raul Silva: „N-ai cum, n-ai cum! Poate i-o fi dat nevasta vreun mesaj. Eu ştiu ce controla acolo? Nu poţi, amatorule, să stai pe bancă cu telefon. Du-te bă, băiatule, în tribună! Cum să stai pe bancă cu telefonul? Trăieşte meciul, chiar dacă eşti rezervă. Nu se ştie niciodată când antrenorul are nevoie de tine.

ADVERTISEMENT

Amatorism! Vor să câştige campionatul cu amatori, e ceva incredibil. Nu ştiu ce verifică acolo, poate a jucat la pariuri…N-ai cum! Cîmpanu priveşte în gol, sunt în altă lume. Nu trăieşti meciul, nu simţi puţin? Despre ce vorbim? Amatori!”, a declarat fostul mare internațional la PrimaSport.

ADVERTISEMENT