Sport

Exclusiv. Mihai Trăistariu dezvăluie din ce face cu adevărat bani în pandemie. Ce decizie a luat legat de Eurovision

03.03.2021 | 12:06
Exclusiv Mihai Traistariu dezvaluie din ce face cu adevarat bani in pandemie Ce decizie a luat legat de Eurovision
Mihai Trăistariu s-a hotărât. “Trebuie să mă înscriu în 2022 la Eurovision!” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK din ce face bani în pandemie, având în vedere că artiștii au fost ținuți pe tușă de restricțiile impuse de autorități, dar a vorbit și despre participarea la Eurovision: a renunțat la visul de a câștiga competiția muzicală?

Îndrăgitul cântăreț a spus că a știut să se reinventeze în pandemie, având în vedere că toate spectacolele au fost anulate. Trăistariu nu își plânge de milă, chiar dacă îi lipsește scena și se consideră destul de norocos față de alți artiști care trăiesc exclusiv din muzică.

ADVERTISEMENT

Interpretul super-hit-ului „Tornero” cu care a făcut furori în urmă cu câțiva ani la Eurovision, una din cele mai apreciate melodii în rândul fanilor din toată lumea chiar și azi, are o academie de arte și alte mici businessuri care îl ajută să supraviețuiască în această perioadă grea pentru mulți.

Mihai Trăistariu s-a reinventat în pandemie

Ba mai mult, Trăistariu ne-a mărturisit că au început să curgă deja și cererile de a cânta la diferite evenimente, deci lucrurile par destul de roz în viața artistului.

ADVERTISEMENT

„Am o academie de arte, au începuut ofertele. Îmi văd de ale mele, am mici afaceri. A trebuit să fac bani din alte lucruri”, a declarat Trăistariu pentru FANATIK.

Cât despre Eurovision, muzicianul nu a dorit să comenteze faptul că Roxen este reprezentanta noastră la concursul european de cântece, însă a reiterat faptul că nu se va lăsa până nu va câștiga această competiție.

ADVERTISEMENT

Artistul a primit o piesă din partea Israelului și susține că nu exclude să participe pentru alte țări, chiar dacă visul său e să reprezinte România cu succes.

Nu renunță la Eurovision. Pe cine ar vedea cu șanse mari din partea României

„Am primit o piesă din partea Israelului. Trebuie să te înscrii tu în altă parte.  La noi o să mă înscriu dacă se va mai putea. Am și acum piese în lucru, iar cu Eurovisionul primesc piese și le țin deocamdată în stand-by”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă există o rețetă pentru ca România să poată câștiga acest concurs, cântărețul a mărturisit că nu crede în așa ceva și că acest show s-a schimbat destul de mult de-a lungul anilor.

„Nu mai e un tipar. Mergeau când orientalele, când baladele. Trebuie să fie ceva necâștigat”, a spus Trăistariu.

Mihai a mai spus că România ar putea risca și cu alte genuri muzicale, la modă în ultima vreme fiind trapanelele (trap combinat cu manele), dar pentru asta e nevoie de o voce puternică. Trăistariu a mărturisit că o astfel de voce ar putea fi Theo Rose.

„Trapanelele la noi sunt cântate de voci mici. Theo Rose dacă ar cânta trap, ar fi ceva, un trapper simplu nu e spectaculos. Trebuie o voce bună cu puțin trap”, a mai dezvăluit artistul.

ADVERTISEMENT