Carousel hot news

Scandal în “Groapă”! “Plec dacă nu se rezolvă situaţia!”

Conducătorii din "Ştefan cel Mare" l-au transferat în această vară, din postura de jucător liber de contract, pe Wanderson Miranda, care în campionatul trecut a evoluat la Corona Braşov....
Autor: Marius Pitaru | 05.08.2014 | 00:06
Cosmin Matei este felicitat de colegi dupa golul marcat din penalty.

Conducătorii din “Ştefan cel Mare” l-au transferat în această vară, din postura de jucător liber de contract, pe Wanderson Miranda, care în campionatul trecut a evoluat la Corona Braşov.

Mijlocaşul brazilian de 24 de ani nu a fost însă legitimat cu acte în regulă de Dinamo. Conform legii insolvenţei, un club aflat în această situaţie nu poate înregistra la LPF şi FRF fotbalişti extracomunitari. Miranda nu posedă decît paşaport brazilian, astfel că “închizătorul” a devenit un simplu partener de antrenament pentru Bilinski şi compania. Jucătorul a privit de la TV şi meciul din Cupa Ligii, cu Chiajna, precum şi cele două etape din campionat, în care Dinamo a întîlnit Oţelul şi U Cluj. Wanderson a explodat însă. Nu mai suportă situaţia în care se află, vrea să joace fotbal şi le-a transmis asta şi şefilor dinamovişti.

Anghelache şi Stoican l-au încurajat

Preşedintele Constantin Anghelache şi antrenorul Flavius Stoican l-au susţinut moral pe Miranda, căruia i-au promis că s-au demarat formalităţile pentru ca fotbalistul să obţină şi cetăţenia portugheză. Iar veştile bune au început să curgă pentru mijlocaşul defensiv. Soţia jucătorului a venit duminică seară la Bucureşti cu cei doi copii şi cu toate actele necesare legitimării lui Wanderson la Dinamo. Se pare că Miranda se află foarte aproape să-şi “scoată” paşaport lusitan. Totuşi, pînă nu se vede cu toţi sacii în căruţă, brazilianul rămîne reticent. Dinamovistul a vorbit pentru FANATIK despre planurile sale în cazul în care acţiunea de “înmatriculare” în “Ştefan cel Mare” nu va avea succes.

“Ce să fac aici? Doar să mă antrenez?

Soţia mea a venit cu toate actele la Bucureşti. Astăzi (n.r. – luni) merg cu ele la club şi aştept să se rezolve situaţia mea. Dacă nu se calarifică treaba, atunci voi pleca de la Dinamo. Ce să fac aici? Doar să mă antrenez? Nu pot aşa, vreau să joc. Preşedintele a stat de vorbă cu mine şi mi-a promis că mă vor legitima. Şi antrenorul mi-a zis la fel. Dacă aşa prevede legea insolvenţei, eu n-am ce să fac… Trebuie să obţin paşaport portughez. Mi s-a transmis de la Dinamo că etapa următoare voi putea juca. Să vedem ce se întîmplă“, a spus Miranda.

miranda

Constantin Anghelache a dat-o-n bară

Dinamo a intrat în discuţii cu Miranda pentru un transfer în “Groapă” în perioada în care clubul a solicitat insolvenţa. Se ştia deja că brazilianul nu va putea fi legitimat, conform legii. Totuşi, Anghelache a insistat pentru venirea sud-americanului chiar şi după ce “cîinii” au fost “trimişi” în insolvenţă de judecători. Surse din apropierea dinamoviştilor susţin că preşedintele roş-albilor a trăit cu impresia că Miranda are şi paşaport portughez. Ceea ce nu este adevărat. Anghelache a răbufnit şi în club, atunci cînd angajaţii i-au comunicat că Dinamo nu poate înregistra jucptori extracomunitari. “Ce, credeţi că mă prindeţi voi pe mine? Lăsaţi, că ştiu eu… Are şi cetăţenie portugheză“, le-a spus preşedintele tuturor. Miranda se chinuie şi astăzi să obţină paşaportul lusitan.

26 de meciuri şi două goluri a bifat Miranda pentru Corona în sezonul trecut de Liga 1

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!