Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Mircea Lucescu la Rapid!? ”Vă dau un pont: nu va mai continua la Dinamo Kiev”. Dan Șucu: ”Sună interesant!” Video

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a dezvăluit că Mircea Lucescu nu va mai sta mult în Ucraina, iar Dan Șucu s-a arătat interesat să-l aducă la Rapid.
25.12.2022 | 19:51
Exclusiv Mircea Lucescu la Rapid Va dau un pont nu va mai continua la Dinamo Kiev Dan Sucu Suna interesant Video
Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a dezvăluit că Mircea Lucescu nu va mai sta mult în Ucraina, iar Dan Șucu s-a arătat interesat să-l aducă la Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tehnicianul român este contestat de ultrașii lui Dinamo Kiev încă din prima zi și cer conducerii clubului să-l demită de la cârma echipei.

Dan Șucu, interesat de aducerea lui Mircea Lucescu la Rapid

Invitat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, co-acționarul de la Rapid, Dan Șucu, a lăsat să se înțeleagă că l-ar vrea pe Mircea Lucescu la gruparea giuleșteană, dacă acesta nu va mai continua la Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Realizatorul Horia Ivanovici a făcut o dezvăluire neașteptată și a anunțat că tehnicianul român se pregătește să-și încheie aventura în Ucraina. ”În locul dumneavoastră l-aș aduce în următorii ani pe Mircea Lucescu la Rapid. Vă dau un pont. Mircea Lucescu s-ar putea să nu mai continue în Ucraina”, a spus moderatorul emisiunii.

”Nu-l cunosc foarte bine pe Mircea Lucescu, doar din ce am văzut ca rezultate. Un om cu rezultatele dânsului nu poate să nu fie un beneficiu pentru orice club din România și în principal pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu crează o structură, o fundație pe baza căreia poți construi mai departe. Este interesantă informația, sigur o s-o discut cu colegii mei”, a fost replica lui Dan Șucu.

Dan Șucu vrea să aducă oameni din străinătate la Rapid

Co-acționarul de la Rapid a mărturisit că își dorește să ducă gruparea din Giulești la un nivel ridicat și din acest motiv va fi nevoit ca în viitor să apeleze la oameni din străinătate care să ajute la această creștere.

ADVERTISEMENT

”Avem multe lucruri de construit aici. Mie îmi este foarte clar că inclusiv la Rapid, inclusiv pe partea de afacere, nu numai de partea sportivă, pentru că domnul Lucescu e pe parte sportivă, pe o perioadă scurtă de acum încolo competența mea se epuizează.

Adică eu nu am de unde să vin. Pentru că inclusiv pe parte de afacere, pe parte de venituri, există această competență pe care trebuie să o dobândești. Îmi este clar că voi fi nevoit să adopt competența.

ADVERTISEMENT

Că va veni de undeva din Germania, din Anglia sau de oriunde din Europa, vom fi nevoiți să aducem competență suplimentară pe măsură ce competența noastră nu mai este suficientă”, a declarat Dan Șucu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT