News

EXCLUSIV! Mirel Rădoi explică diferența dintre Gigi Becali „nașul” și Gigi Becali „patronul lui FCSB”. Și dezvăluie care este „Steaua mea”

21.07.2019 | 10:50
EXCLUSIV! Mirel Rădoi explică diferența dintre Gigi Becali „nașul” și Gigi Becali „patronul lui FCSB”. Și dezvăluie care este „Steaua mea”
 • „Nu văd de ce-aș avea discuții cu patronii în general, cu Gigi Becali în special”
 • „Când am mers la Steaua ca antrenor, în capul meu era un tsunami de informații. Dar nu erau puse în ordine”
 • „Steaua mea este cea din Liga 1. Știu bine în 2003 cine nu mai dorea să audă de secția de fotbal și acum și-a amintit de ea!”
 • „Văd o asemănare între ce mi s-a întâmplat mie la Steaua și ce a pățit Lăcătuș acum”
 • „Lui Oprița i-am explicat că ar fi un pas logic să meargă la CSA”
 • Sunt doar câteva dintre dezvăluirile pe care le face selecționerul echipei naționale U21, Mirel Rădoi într-un super-interviu în exclusivitate, marca FANATIK.

  EXCLUSIV! Mirel Rădoi explică diferența dintre Gigi Becali „nașul” și Gigi Becali „patronul lui FCSB”. Și dezvăluie care este „Steaua mea”

  Analiza „la rece” a performanței reușite în Italia cu naționala U21, ce s-a greșit în semifinala pierdută dramatic cu Germania, cine a pus presiune din afara lotului național și pe cine, care a fost momentul când și-a dat seama că „nu am doar o echipă unită, ci chiar o familie”, dar și de ce era să se retragă chiar înainte de turneul final EURO U21…

  Care este relația sa cu patronii și antrenorii din Liga I și în special cu Gigi Becali, când este acesta „nașul meu” și când este „patronul lui FCSB”, și multe, multe alte amănunte inedite din viața lui Mirel Rădoi poți citi într-un super-interviu, în exclusivitate, numai în revista FANATIK din iulie!

  Multe amănunte din culisele turneului final EURO U21 poți afla numai din interviul cu Mirel Rădoi din numărul revistei FANATIK pe iulie. Plus drama cutremurătoare prin care a trecut înainte de EURO...
  Multe amănunte din culisele turneului final EURO U21 poți afla numai din interviul cu Mirel Rădoi din numărul revistei FANATIK pe iulie

  Ce mai poți citi în numărul din iulie al revistei FANATIK

  Pentru că a apărut numărul din iulie al revistei FANATIK! „La pachet” primești ghidul detaliat al Ligii I, sezonul 2019-2020. 32 de pagini cu programul etapelor, clasamentul echipelor după valoarea loturilor, media de vârstă, cei mai tineri și cei mai „maturi” jucători, stadioanele pe care joacă și alte detalii despre „actorii” Ligii I. Ce mai poți citi în numărul din iulie al revistei FANATIK? Alege:

  • Dan Petrescu și CFR Cluj au început „subțire” noul sezon 2019-2020, dar au mai „dres busuiocul” prin calificarea, cu emoții, în turul 2 preliminar din Liga Campionilor. „Bursucul” dădea semne de oarecare disperare înaintea returului cu „sperietoarea” Astana, dar trebuie să meargă înainte cu echipa din Gruia. Vrea-nu vrea pentru că îl obligă… Ce „amănunt” îl obligă, află în exclusivitate din revista FANATIK pe iulie!
  • Concluzii dure pentru fotbalul românesc: „Jucătorilor li se neagă dreptul la demnitate”, acuză un oficial TAS. Certurile dintre cluburi și proprii jucători au ajuns la Consiliul Național Pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Numărul din iulie al revistei FANATIK îți prezintă două cazuri în care cluburile vinovate au plătit amenzi semnificative.
  CNCD a amendat două cluburi pentru discriminarea unor jucători. Află care sunt acestea din revista FANATIK pe iulie! Plus alte conflicte din fotbalul românesc
  CNCD a amendat două cluburi pentru discriminarea unor jucători. Află care sunt acestea din revista FANATIK pe iulie!
  • De ce a ales familia Hagi pe Genk pentru transferul atât de așteptat al lui Ianis, ca argumente a avut campioana Belgiei în fața altor cluburi incomparabil mai titrate care l-au vrut pe „junior”, ce mișcări de „trupe” a făcut pentru a-i face loc în echipă, cine l-a dorit cel mai mult acolo și cine l-a sfătuit să aleagă campionatul belgian, cum va arăta primul „11” al lui Genk cu Ianis titular și în ce poziție va juca el. „Avanpremiera” aventurii belgiene a „decarului” naționalei U21, numai în numărul din iulie al revistei FANATIK!
  De ce a ales familia Hagi pe Genk pentru Ianis poți afla din revista FANATIK din iulie! Plus alte exclusivități marca FANATIK!
  De ce a ales familia Hagi pe Genk pentru Ianis poți afla din revista FANATIK din iulie!
  • Culisele neștiute și nefardate ale uriașei victorii a Simonei Halep la Wimbledon. FANATIK a fost alături de ea la Londra și îți oferă în numărul din iulie un adevărat „pachet Halep”, 8 pagini inedite, cu exclusivități-surpriză. N-o să crezi prin ce a trecut Simona până la ultima minge a marii finale cu „monstrul sacru” al tenisului Serena Williams. O poveste incredibilă, numai în numărul din iulie al revistei FANATIK!
  • Ionuț „Radu cel Frumos” și George „Tunarul” Pușcaș au primit aplauze spontane, la scenă deschisă în orice loc s-au aflat în binemeritata vacanță petrecută la Mamaia. Află (și… privește!) ce frumusețe mioritică l-a prins „în plasă” (sau a fost prinsă „în plasă”?) pe portarul motivațional și motivatoriu al naționalei U21 din revista FANATIK pe iulie!
  Află din revista FANATIK pe iulie cine a căzut în... plasa lui Ionuț Radu, portarul motivațional și motivatoriu al naționalei U21. George „Tunarul” Pușcaș poate depune dovadă...
  Află din revista FANATIK pe iulie cine a căzut în… plasa lui Ionuț Radu, portarul motivațional și motivatoriu al naționalei U21
  • Un amplu interviu cu italianul Simone Tempestini, cel mai bun pilot de raliu din lume la juniori, care declară sus și tare „Vreau să ridic «tricolorul» după ce devin campion mondial de raliuri!”. Cum a ajuns pilot de raliu, cum a juns în România, cum a ajuns să „simtă” românește, poți afla numai din numărul pe iulie al revistei FANATIK!

  Nu uita: a apărut numărul din iulie al revistei FANATIK! Cu… supliment! Ghidul-program al Ligii I! 80 de pagini, 48 revista + 32 suplimentul, la numai 6 lei! Reportaj de excepție de la Wimbledon, două super-interviuri cu dezvăluiri șocante, analize amănunțite ale echipelor candidate la play-off, poze de vacanță, ponturi pentru pariori și, nu în ultimul, rând, integrame! Numărul din iulie al revista FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  A apărut numărul din iulie al revistei FANATIK! Culisele neștiute și nefardate ale triumfului noii regine de la Wimbledon, Simona Halep! „La pachet”, ghidul detaliat al Ligii I! Și alte multe exclusivități!
  A apărut numărul din iulie al revistei FANATIK! Culisele neștiute și nefardate ale triumfului noii regine de la Wimbledon, Simona Halep! „La pachet”, ghidul detaliat al Ligii I!
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
 • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
 • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri