Sport

Exclusiv. Mitică Dragomir a pus lupa de specialist pe meciul de titlu Farul – FCSB. Unde crede „Oracolul din Bălcești” că se va face diferența. Video

Mitică Dragomir a analizat meciul de titlu dintre Farul Constanța și FCSB. Unde crede fostul președinte al LPF că se va face diferența
21.05.2023 | 16:09
Exclusiv Mitica Dragomir a pus lupa de specialist pe meciul de titlu Farul  FCSB Unde crede Oracolul din Balcesti ca se va face diferenta Video
Exclusiv. Mitică Dragomir a pus lupa de specialist pe meciul de titlu Farul - FCSB. Unde crede Oracolul din Bălcești că se va face diferența. Video
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și a comentat marele meci dintre Farul Constanța și FCSB. Ultima profeție a „Oracolului de la Bălcești”.

Mitică Dragomir o vede pe Farul mare favorită cu FCSB: „Joacă acasă și o fac bine”

Dumitru Dragomir e de părere că Farul Constanța rămâne principala favorită la titlu în SuperLiga: „Părerea mea e că Dinamo câștigă la Iași, pentru că ei sunt în petreceri de o săptămână acolo, iar la Constanța mă feresc să dau vreun verdict.

ADVERTISEMENT

Normal, mai multe șanse are Constanța. Joacă acasă și o fac bine. Au pierdut un singur meci pe teren propriu, când CFR Cluj mai avea echipă”, a mai spus fostul președinte al LPF, la FANATIK SUPERLIGA.

VIDEO AICI

Deși golgheterul „marinarilor” va lipsi în ultimele două etape, Dragomir nu crede că această absență înclină balanța: „Eu zic că nu e mare pierdere acum Alibec, pentru că puștii ăștia ai lui Hagi am văzut că se mobiliează formidabil la meciurile tari. Sunt pregătiți, au moral de competiție mare. Acolo liderul e Hagi, mă, fraților! Nu Alibec. Ăla trebuie ascultat”.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir: „Are echipă trăznet și Becali, dar n-a prea jucat niciodată grozav cu Farul”

Mitică Dragomir a remarcat că FCSB n-a făcut niciun meci grozav împotriva „marinarilor” în acest sezon: „Are echipă trăznet și Becali, dar n-a prea jucat niciodată grozav cu Farul. Au o viteză de execuție în plus și știința jocului. La mijlocul terenului, acolo se va juca, nu în altă parte. Iar Farul stă bine la mijlocul terenului, dar și FCSB”.

„Oracolul din Bălcești” admiră calitățile tehnico-tactice ale patronului FCSB și știe care e singurul antrenor pe care l-a ascultat: „Ambele echipe au antrenori deosebit de talentați. Atât Gigi Becali, cât mai ales Hagi. N-are licență, trofee are! Eu știu bine treaba. Becali a fost din prima zi antrenor la FCSB, de când a luat-o! 

ADVERTISEMENT

Peste un singur antrenor nu s-a băgat: Pițurcă. În rest, peste tot s-a băgat. Știu eu mai bine decât toți! Eu conduceam atunci. În viitorii 100 de ani, nu o să mai fie două echipe în grupele Champions League și în primăvara europeană. Ca să fie foarte clar”. 

Finala de titlul din SuperLiga dintre Farul Constanța și FCSB se dispută duminică, 21 mai, de la ora 21:00. Echipa lui Hagi are doar un punct peste vicecampioana României înainte de meciul direct.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT