Sport

Exclusiv. Mitică Dragomir aruncă bomba despre Gino Iorgulescu. „Vă spun în premieră. E patru ochi între cărți. Ăsta e adevărul”. Video

În premieră la emisiunea „Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri incendiare despre modul cum Gino Iorgulescu conduce Liga Profesionistă de Fotbal din România.
12.03.2023 | 09:12
Exclusiv Mitica Dragomir arunca bomba despre Gino Iorgulescu Va spun in premiera E patru ochi intre carti Asta e adevarul Video
Dumitru Dragomir susține că Gino Iorgulescu conduce doar cu numele Liga Profesionstă de Fotbal. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă se află la cel de-al treilea mandat ca președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, Gino Iorgulescu este o prezență foarte discretă, cu apariții rare spre mai deloc în mass-media. Asta deși funcția i-ar fi impus să fie mult mai vizibil și mai vocal, mai ales că nu puține au fost cazurile când cluburile sau presa așteptau reacția sa în diferite probleme sau scandaluri.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri bombă despre Gino Iorgulescu: „Nu el conduce Liga!”

Prezent în studio-ul emisiunii „Profețiile lui Mitică”, într-un dialog „face to face” avut cu moderatorul Horia Ivanovici, Dumitru Dragomir a vorbit despre anomaliile din fotbalul românesc. Mai concret, regula U21 și cea a înjumătățirii punctelor, pe care le consideră „niște cretinisme”. Iar singurul vinovat ar fi în viziunea sa Răzvan Burleanu, președintele FRF. Nu și Gino Iorgulescu, președinte al LPF și vicepreședinte al FRF, despre care spune că nu are nicio putere.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt de acord cu regula U21. Nici cu un astfel de campionat, cu play-off și play-out. Adică eu fac niște puncte și tu mi le înjumătățești? E o decizie greșită, un cretinism.

Gino ce? Gino are… Gino, să mă ierte, că nu vreau să-i fac rău, dar e patru ochi între cărți. Ce, el are vreo putere? Ați auzit de vreo acțiune de-a lui Gino sau de vreun marketing de-al lui Gino? Sau despre ceva în ultimii șapte-opt ani?”, și-a început Dumitru Dragomir dezvălurile exclusive.

ADVERTISEMENT

A continuat apoi, scoțând la iveală și motivele pentru care Gino Iorgulescu nu se implică mai deloc în conducerea fotbalului românesc, fiind un președinte de Ligă mai mult cu numele. Nu și cu faptele… Totul din cauza necazurilor pricinuite de fiul său Mario, condamnat la peste 15 ani de închisoare cu executare, pentru că a ucis un om într-un accident rutier.

„Ce dacă e președintele Ligii Profesoniste? Asta poate să mai fie încă 20 de ani. Convingerea mea este că Liga e condusă de secretarul general și că nu a avut timp Gino pentru asta, Gino a avut timp pentru necazul pe care l-a avut. Dar nu pentru a conduce Liga.

ADVERTISEMENT

Și președinții de cluburi, care au fost niște gentlemani, l-au înțeles, așa cum și eu l-am înțeles și l-am iertat pentru măgăria pe care a făcut-o. Ba da, ba da, l-am iertat! M-a și întâlnit cu el și l-am iertat. În primul rând, că eu nu sunt răzbunător. Bă, l-am iertat și pe Ponta”, a mai spus Dumitru Dragomir la „Profețiile lui Mitică”.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dumitru Dragomir l-a iertat pe Gino Iorgulescu pentru că a vrut să-l bage la pușcărie nevinovat: „A fost învățat să facă asta!”

Fost președinte al LPF, Dumitru Dragomir a pierdut funcția la alegerile din 2013 chiar în fața lui Gino Iorgulescu. Apoi, a avut mari probleme cu Justiția, fiind condamnat inițial în 2016 la 7 ani de închisoare într-un dosar în care era acuzat de evaziune fiscală, delapidare, complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani, infracțiuni ce ar fi avut drept urmare și diminuarea corelativă a patrimoniului LPF cu suma de aproximativ 2,8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Este vorba de sume provenite din vânzarea drepturilor de televizare ale meciurilor din Liga 1, iar în acest dosar Gino Iorgulescu, în calitate de președinte al LPF, s-a constituit parte civilă. În mod abuziv, după cum susține Dumitru Dragomir, ceea ce a dus la o ruptură între cei doi.

La judecata de la Curtea de Apel, Dumitru Dragomir a fost declarat însă nevinovat. Acesta este și motivul pentru care l-a iertat mai apoi pe Gino Iorgulescu pentru răul pe care a vrut să i-l facă, fiind convins că altcineva a orchestrat totul. Iar la „Profețiile lui Mitică”, a povestit cum s-a împăcat cu succesorul său în fruntea LPF.

„Mi-a dat Gino telefon și mi-a zis «Mitică, vreau să mă întâlnesc cu tine!» / «Unde ești, bă?» / «La mine la restaurant» / «Bine, bă. Vin la tine acolo, să vedem ce vrei să spui». Mi-a dat mai multe telefoane să ne întâlnim. «Băi, am greșit!».

El s-a constituit parte civilă în fals împotriva mea. Banii nu erau ai Ligii, banii erau ai cluburilor, ca dovadă că și în ziua de azi tot ai cluburilor sunt banii. Și el s-a constituit parte civilă împotriva mea, ca și cum banii ar fi fost ai Ligii. Și dacă dădeai de un judecător care nu se pricepea, mă trimitea la pușcărie nevinovat.

Și el și-a dat seama că a greșit. Bine, eu știu, a fost forțat să facă chestia asta. Nici nu știa el să facă treaba asta pe care a făcut-o, constituire în fals, a fost învățat. Bineînțeles, a scris la dictare. L-am iertat de toate și mă rog la Dumnezeu să-l scape de necazuri”, a încheiat Dumitru Dragomir dezvăluirile despre Gino Iorgulescu.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ în fiecare luni, începând cu ora 12:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok și contul de Twitch FANATIK. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT