Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Mitică Dragomir, discurs-manifest în războiul CSA Steaua – FCSB: „Ne ducem după fenta lui Talpan!?”. Video

Dumitru Dragomir a avut un nou discurs-manifest în războiul CSA Steaua - FCSB. Fostul președinte al LPF a avut o poziție fermă la FANATIK SUPERLIGA.
15.04.2023 | 09:54
Exclusiv Mitica Dragomir discursmanifest in razboiul CSA Steaua  FCSB Ne ducem dupa fenta lui Talpan Video
Mitică Dragomir a avut un nou discurs-manifest în disputa CSA Steaua - FCSB. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

CSA Steaua are parte de un număr mic de spectatori, inclusiv la meciurile de pe teren propriu, iar Dumitru Dragomir a explicat la FANATIK SUPERLIGA motivul pentru care „militarii” nu aduc oameni la stadion.

Dumitru Dragomir a găsit explicația pentru numărul mic de spectatori la meciurile CSA: „Văd care este Steaua adevărată”

CSA Steaua a avut parte de o susținere din partea a 900 de suporteri la meciul cu Unirea Dej, scor 3-0 în prima etapă a play-off-ului ligii secunde. Tribunele Stadionului Ghencea cu o capacitate de 28.365 de locuri au rămas goale și la derby-ul de la vârful clasamentului cu Poli Iași, scor 2-2 în a treia etapă din play-off. Aproximativ 1.250 de suporteri au văzut meciul de pe stadion.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Vă gândiți la Steaua corectă, a lui Becali sau la Steaua cealaltă? A lui Talpan. Rețineți! Spectatorii văd care este Steaua adevărată. Uitați-vă ce va fi când joacă Steaua lui Becali, 40.000 de spectatori.

Asta e diferența. Lumea știe că asta e Steaua. Cea corectă este asta (n.r. FCSB). Degeaba se bate Talpan cu pumnul în piept”, a declarat Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA. Fostele glorii ale Stelei au fost prezente la meciul cu Poli Iași. Înaintea partidei acestea au discutat despre planul de promovare al „militarilor” în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, un nou discurs-manifest în războiul CSA – FCSB: „Becali a cumpărat Steaua!”

Războiul pentru palmares și identitate între CSA Steaua și FCSB este departe de a se fi încheiat. Conflictul s-a reaprins odată cu decizia venită de la Înalta Curte de Casație și Justiție care a trimis spre rejudecare procesul privind palmaresul Stelei.

Dumitru Dragomir a avut un nou discurs dur împotriva CSA, precizând că Gigi Becali a cumpărat Steaua. „Aceștia au fost antrenorii la Steaua sau unde? (n.r. unde a fost antrenor Costel Gâlcă) Cum mă să fie la FCSB, a fost la Steaua. Domnilor, încă o dată vă spun și rețineți această frază.

ADVERTISEMENT

Federația Română de Fotbal, cea care a decis toată această schimbare despre care vorbește toată lumea s-a bazat pe o hotărâre judecătorească. Altfel, nu-i da voie să fie vândută Steaua. Becali ce-a cumpărat, FCSB? Atunci juca FCSB? Becali a cumpărat Steaua!”, a mai spus Dumitru Dragomir.

„Dacă nu era Becali, Steaua ajungea mai rău ca Rapid și Dinamo”

Totodată, Dumitru Dragomir nu a ezitat să-l „înțepe” din nou pe Florin Talpan și consideră implicarea lui Becali esențială pentru supraviețuirea Stelei. „Să fie foarte clar. Steaua, dacă nu era Becali, ajungea mai rău ca Rapid și Dinamo. (n.r. faliment) Bineînțeles.

ADVERTISEMENT

Băi, fraților, noi ne ducem după fentă?! Noi ne ducem după fenta lui Talpan?! În ceea ce privește echipa Steaua, transferul a fost prin hotărâre judecătoarească. Să știți acest lucru. Altfel, nu aproba”, a încheiat Dumitru Dragomir.

„Asta este o prostie, ce naiba. Nu poate să decidă instanța în fotbal. Să ne ducem pentru orice ofsaid în instanță”, a concluzionat Cristi Costache, care o consideră pe FCSB continuatoarea Stelei.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT