Fanatik Show

UPDATE / Mititelu NU intră nici astăzi pe “Oblemenco”!

UPDATE 10.35 Adrian Mititelu a convenit în cele din urmă cu Jandarmeria din Craiova să intre împreună cu executorul judecătoresc pe "Ion Oblemenco" luni în jurul orei 14:00...
22.11.2013 | 09:50
UPDATE  Mititelu NU intra nici astazi pe Oblemenco

UPDATE 10.35 Adrian Mititelu a convenit în cele din urmă cu Jandarmeria din Craiova să intre împreună cu executorul judecătoresc pe “Ion Oblemenco” luni în jurul orei 14:00

UPDATE 10.12: “Nu mai merg astăzi la stadionul Ion Oblemenco, deoarece Jandarmeria n-a vrut să-i pună executorului judecătoresc oameni la dispoziţie ca să intrăm acolo. Ca să evit incidente nedorite înainte de meciul de mîine, am decis să amîn intrarea acolo pînă luni”, a declarat în această dimineaţă Adrian Mititelu, în exclusivitate pentru FANATIK.

UPDATE 21:21 / “Mi s-a spus că dacă nu cedez echipa, brandul, cum vreţi. Azi am fost la Bucureşti să fac rost de nişte bani, dar nu am putut… Chiar dacă mă cheamă Mititelu, sînt o nucă tare. Poate într-o zi voi lăsa echipa altcuiva, dar nu în aceste condiţii de şantaj. Nu mă pun în genunchi în faţa nimănui. Milionul ăsta mi l-a oferit cineva şi cînd mi-au dat lovitura şi m-au dezafiliat. Aici nu e vorba de siglă şi de nume. Dar aici nu e vorba doar de siglă, e o valoare inestimabilă, nu e vorba doar de bani. Dacă într-o zi nu voi mai fi la cîrma echipei, înseamnă că voi face acest lucru pentru că aşa vreau. Ei ştiu situaţia grea cu care mă confrunt, m-au încolţit din toate părţile. Sînt foarte bogat, dar sînt blocat. Olguţa a zis că nu m-a blocat ea, dar a zis că nu mai are nimeni curajul să facă afaceri cu mine atît timp cît sînt în conflict cu ea. La 1 ianuarie vom diviza clubul în două, iar echipa de fotbal va avea zero datorii. Atunci pot invita şi alte persoane să vină lîngă mine. Vor să mă schimbe din funcţia de administrator special al clubului. Am înţeles că vor să pună un administrator judiciar din Bucureşti care e omul lor şi care să îmi îngreuneze situaţia”, a declarat Mititelu la FANATIK SHOW.

“Nu le dau primă jucătorilor, pentru că nu am bani”

“O să vînd cu un euro metrul pătrat de pămînt şi tot fac rost de bani. Acest plan de reorganizare scoate Universitatea din datorii. Meciul cu CS U e important pentru moral şi simt că vom cîştiga. Dar iau în calcul şi varianta înfrîngerii. Cîştigăm că sîntem mult mai valoroşi şi experimentaţi, dar şi pentru că jucăm pe Ion Oblemenco, unde ne vom simţi ca acasă. Meciul se va organiza aşa cum a fost programat. Ei beneficiază de investiţia Universităţii Craiova şi mai cer şi 15 lei de la meciuri ca să intre la meci. Eu 15 lei nu puneam decît la tribuna I, în rest 5 sau 10 lei. Dacă s-ar fi întîmplat o asemenea ipoteză, să ia brandul cu un milion euro, i-ar fi propulsat în nişte afaceri cu nişte zeci de milioane de euro. Dar vor eşua, iar cariera lor politică în Craiova se va încheia. Pentru jucători nu le-am promis nicio primă, pentru că nu am bani. Am promisiuni că le pot plăti două salarii pînă pleacă acasă şi sper că se deblochează situaţia la reunire, deşi nu cred. Nu ar fi o lovitură să pierd, însă nu mi-ar pica bine”, a mai declarat omul de afaceri.

UPDATE 20:55 /  “Procuparea mea nu este să batem în derby, ci să intru mîine pe stadion. Mîine la 10:00 voi intra pe <<Ion Oblemenco>>. Noi sperăm ca justiţia să fie respectată şi să intrăm pe stadion. Cum am vorbit cu acest om, mi-a dat încredere că nu se sperie şi că vom intra. Am fost de bună credinţă şi prima dată, dar executorul de atunci a fost neserios şi a făcut pact cu ei. Am aflat ulterior că are şi legături cu clanul politic. S-a făcut trafic de influenţă şi la Jandarmerie din Severin. Din cauza faptului că Pavel Badea a fost agresat verbal la Severin, cei de acolo au avut mult de suferit. Mîine vor fi cîteva sute de suporteri la stadion. Şi seara vom face antrenament cu public, lucruri care stîrnesc interes. Sînt convins că mîine se vor încerca multe acţiuni împotriva noastră, fiindcă e un grup de oameni foarte puternici, care ne şi ameninţă inclusiv familiile. Şi lanţul meu de firme are probleme. Din păcate, unii dintre procurorii din România lucrează la comandă şi dacă ei nu mă apără, nu mai am ce să fac”, a declarat Adrian Mititelu la FANATIK SHOW.

“Nu se pune problema ca vreodată să accept asemenea mizerie. Nu mă refer ca sumă, ci ca provenienţă. Cum să iau bani de la un om care m-a distrus şi mi-a distrus familia? Azi cineva mi-a transmis că mai am puţin şi sînt luat, că se lucrează la arestarea mea. Ponta i-a ordonat Olguţei să lichideze urgent scandalul din Craiova, iar ei vor să îl lichideze totul, lichidîndu-mă pe mine. Cineva m-a informat azi, un om de mare încredere, că la nivel de PSD, arestarea mea este iminentă. Şi m-am tot gîndit de ce să mă aresteze, că nu am probleme nici cu un fir de păr. Eu am avut tot timpul dosare, dar acum nu au cu ce să mă ia, nu există nicio faptă penală. Problema e că eu aştept să fie ei arestaţi şi dosarul se mută la mine? Nu mi-e teamă de lucrurile astea, sînt pregătit de orice, însă începe să-mi fie lehamite de ţara asta”, a completat patronul FC U Craiova.

VEZI VIDEO

–––––––––––––––––-

Adrian Mititelu a făcut o nouă cerere de încuviinţare a executării sentinţei Tribunalului Dolj, de această dată la Judecătoria Severin, care i-a fost acceptată de către instanţă, iar vineri, la ora 10:00, a anunţat că va merge la stadionul Ion Oblemenco pentru a intra în arenă!

Încercarea lui Mititelu vine cu o zi înainte de meciul direct dintre CS U Craiova şi FC U Craiova şi la o zi după oferta publică făcută de acţionarului CS U Craiova, Adrian Andrici, care a oferit 1 milion de euro pentru sigla cu leul pe care o deţine Mititelu! (VEZI DETALII)

Asta este a doua încercare a lui Mititelu de a reveni pe fostul Central, după ce, la prima încercare, s-au găsit impedimente la executare!  (vezi aici amănunte!)