Fotbal intern

“Dacă ei NU ACCEPTĂ ce eu cer, înseamnă că vor să incendieze FRF”

UPDATE. 18:34. Adrian Mititelu a transmis un mesaj către FRF prin care cere înscrierea echipei sale în Liga 2, iar pentru acest lucru esta gata să scadă şi din pretenţiile financiare. "Nu vreau...
21.06.2017 | 18:51
Daca ei NU ACCEPTA ce eu cer inseamna ca vor sa incendieze FRF

UPDATE. 18:34. Adrian Mititelu a transmis un mesaj către FRF prin care cere înscrierea echipei sale în Liga 2, iar pentru acest lucru esta gata să scadă şi din pretenţiile financiare. “Nu vreau ca peste doi ani eu să mai fiu acuzat că iar falimentez fotbalul dacă o să câştig nu ştiu ce sume mari.

Aşa că le-am transmis celor de la FRF o scrisoare prin care le-am propus o eşalonare de plăţi pe o perioadă de 10 ani. Şi pretenţiile le am mai mici. Însă dacă ei nu acceptă, atunci probabil că vor să incendieze Federaţia Română de Fotbal”, a spus Mititelu.

––––––––

UPDATE. Adrian Mititelu a anunţat şi pe pagina sa oficială de facebook suporterii lui FC U că de la vară o să înscrie echipa sa în Liga 4.

Propunerea mea este sa înscriem echipa în liga 4 şi in 3 ani vom promova în liga 1. În tot această perioadă se va finaliza şi procesul civil, însă pentru a înscrie echipa în liga a 4-a am nevoie de susţinerea suporterilor, altfel nu voi face acest pas. Pentru a reuşi să facem fotbal în Craiova este nevoie de unitate“,a  spus Mititelu.

––––––––

Adrian Mititelu a fost ieri extrem de dezamăgit după ce a pierdut procesul cu FRF, LPF, Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, iar după ce si-a revenit a povestit pentru FANATIK.RO care sunt planurile sale începând din această vară.

Trebuie să recunosc că această decizie m-a surpins în totalitate. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Însă după ce am studiat cu avocaţii decizia luată am observat că cei doi inculpaţi nu au fost achitaţi şi de răspunderea civilă. Astfel, mă voi duce din toamnă să mă judec la Tribunalul Bucureşti.

Însă până atunci vreau să vă spun că o să înscriu şi echipa în Liga IV. Sunt sigur că şi în această divizie noi vom avea mai mulţi suporteri. Nu uitaţi că cei de la CS U nu au galeria mare a Craiovei, Sunt terminaţi că nu au galerie în cupele europene. O să vedeţi unde vor merge suporterii din această vară”, a spus Mititelu pentru FANATIK.RO.

Ulterior Adrian Mititleu a comentat pe pagina sa de facebook:

“N-am pierdut războiul ci numai o bătălie, lupta continuă! 

Verdictul cumplit de ieri a fost năucitor şi m-a facut să omit esenţialul.
– Judecatorii au achitat inculpaţii pe motivul că ulterior sentinţei Tribunalului Bucureşti s-a dat decizia Curtii Constitutionale nr 405/2016 şi prin care o parte din infracţiunile de Abuz nu mai reprezintă fapte penale. Însă FRF, LPF, Sandu, Dragomir NU au scapat de răspunderea civilă -delictuală. Astfel instanţa a lăsat nesoluţionată latura civilă şi prin urmare procesul continuă începând din toamnă la Tribunalul Bucureşti!

În acest proces o să fie ataşat dosarul penal unde există un probatoriu uriaş. Prin urmare, bandiţii nu au scapat şi nu vor scăpa de răspunderea civilă .
– De asemenea, în urma finalizării procesului penal a rămas definitivă încheierea dată de Tribunalul Bucureşti prin care s-a stabilitt că Fotbal Club Universitatea Craiova este continuatoarea clubului din anul 1948! Practic acest act închide orice discutie despre palmares şi continuitate! O să vă prezint după amiază actul. Asa că cei care se bucură de decizia de ieri o să constate că CSU este doar o echipă abuziva infinţată în anul 2013″
, a spus Mititelu.