Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Leo Strizu, umilit de Meme Stoica la FCSB. „Mi-a dat mesaj. Mă, tu ce cauți acolo? Fă-ți bagajele și pleacă! Se vrea un fel de Fane Spoitoru în pușcărie!”. Reacția managerului general. Update exclusiv

Leo Strizu, fostul antrenor al FCSB, a făcut dezvăluiri șocante legate de Mihai Stoica. Cum l-a umilit managerul general. Detalii picante.
08.03.2023 | 15:04
Leo Strizu umilit de Meme Stoica la FCSB Mia dat mesaj Ma tu ce cauti acolo Fati bagajele si pleaca Se vrea un fel de Fane Spoitoru in puscarie Reactia managerului general Update exclusiv
13 meciuri a rezistat Leo Strizu pe banca FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
08-03-2023
13:13

Prima reacție a lui Mihai Stoica: „Am doar compasiune pentru el”

Contactat de FANATIK, Mihai Stoica a refuzat dreptul la replică și s-a rezumat la o scurtă remarcă: „Acuzații grave grave, sau așa și așa grave? Glumesc, am citit în mare. Am doar compasiune pentru el. Numai bine!🙏🏼 Răspunsul e același: compasiune. Am altceva mai bun de făcut, crede-mă”.

Astfel, managerul general al FCSB a ales să îl ignore pe fostul antrenor din acte, așa cum a făcut-o și după ce acesta și-a anunțat demisia: „Hai, mă, lăsați-mă cu Leo Strizu!”.

Leo Strizu a rupt tăcerea în direct la FANATIK SUPERLIGA, unde a făcut dezvăluiri uluitoare despre mazilierea sa de la FCSB. Toate acestea și multe altele într-o nouă emisiune incendiară.

Leo Strizu, detalii fără perdea despre umilințele la care a fost supus de Mihai Stoica la FCSB

Fostul antrenor al FCSB a vorbit pe șleau despre jocurile de culise de la FCSB, care l-au împins să își dea demisia: „Meme-ul poate să fie supărat și două săptămâni, să aibă toane proaste, el sare de la o stare la alta. După care, de-asta nu vreau să mă feresc, să cer scuze celor pe care îi implic în discuție, pentru că eu vreau să vă spun realitatea, chiar dacă îi pun într-o lumină proastă….

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Primesc mesaj pe telefon: ‘Mă, tu ce cauți în cantonament? Fă-ți bagajul sau du-te acasă liniștit!’. De la Meme Stoica. Eu nu eram pregătit de cantonament, v-am spus. A fost o discuție cu conferința și să stau la club. Te uiți la antrenament, joci un tenis, după care vorbești cu Pinti și așa mai departe. Ce trebuia să fac pe acolo, cu antrenorii în general.

 I-am zis: ‘Băi, Memeule, hai să vorbim un pic’. ‘N-avem bă ce să vorbim!’. N-a vrut să vorbească. Tot prin mesaje: ‘Până la urmă, ce trebuie să fac eu? Eu mi-am dat seama ce trebuie să fac, dar vreau să aud de la tine’. ‘Nimic! Te duci la conferințe și vii la meciuri oficiale’. Să treacă emisiunea și vă dau mesajele”.

ADVERTISEMENT

Leo Strizu, îl desființează pe Mihai Stoica: „E un fel de Fane Spoitoru în pușcărie!”

Leo Strizu spune despre managerul general al FCSB că e un fel de al doilea Gigi Becali: „De atunci, eu mi-am dat seama că e groasă. Că ce vrea să facă Meme-ul la Steaua (n.r.FCSB), poate fac ceva o comparație greșită… E un fel de Fane Spoitoru prin pușcărie! Dumnezeu să-l odihnească! Poate m-am dus prea departe, poate e o dictatură…

Dar vă spun, în momentul în care pe Mihai Stoica niciun antrenor nu poate să-l controleze… În momentul în care îl controlează antrenorul, nu știu dacă zboară antrenorul, dar Meme-ul nu mai are niciun rost. 

ADVERTISEMENT

Nu mi s-a dat nicio veste că nu plec în cantonament. M-am trezit dimineață la 8:30 cu telefon, știam că nu plec: ‘Domnul Strizu, unde sunteți?’. ‘Dorm!’. ‘Păi nu sunteți în cantonament?’. ‘Nu! Ăsta a fost punctul conducerii și decizia. Și gata, punct!’.

Când îl întrebi clar pe om și îți răspunde: ‘Mă, până la urmă ce fac eu?’. ‘Nimic!’ Ce clauze să mai vrei? Am multe de discutat și e un șir frumos. Eu înțelesesem despre ce e vorba și mă dezic total.

ADVERTISEMENT

Am făcut un program, în care mergeam dimineața să beau cafeaua cu Pinti, să mai vorbim și după care plecam și îmi vedeam de treabă. Nu mergeam la antrenamente”, au fost detaliile incredibile oferite de fostul antrenor din acte al FCSB.

Primăvara se numără emisiunile Fanatik SuperLiga. Show-ul care dă tonul exclusivităților din fotbalul românesc poate fi urmărit începând de săptămâna trecută în fiecare zi de luni până vineri, ora 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT