Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Motivele pentru care Gigi Becali s-ar retrage de la FCSB: „Dacă nu-ți mai ajunge plapuma, te bagi într-un sac de dormit!” Video

FCSB e unul dintre cele mai slabe sezoane. Jocul nu-i dă speranțe lui Gigi Becali, care ia în calcul să se retragă din fotbal. Motivele au fost dezvăluite la Fanatik SuperLiga.
11.11.2022 | 12:25
Exclusiv Motivele pentru care Gigi Becali sar retrage de la FCSB Daca nuti mai ajunge plapuma te bagi intrun sac de dormit Video
Exclusiv. Motivele pentru care Gigi Becali s-ar retrage de la FCSB: “Dacă nu-ți mai ajunge plapuma, te bagi într-un sac de dormit!” Video. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB e ca și eliminată din Cupa României după 0-0 la Galați, cu Oțelul, iar sezonul e aproape compromis pentru roș-albaștrii, care nu sunt încă în play-off și care au ieșit deja din cupele europene.

De ce vrea Gigi Becali să se retragă de la FCSB. Dezbatere savuroasă între Robert Niță și Dănuț Lupu

Deși a investit 5,35 milioane de euro în transferuri, Gigi Becali ia în calcul să se retragă, având în vedere rezultatele, dar mai ales jocul prestat de vicecampioană în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Invitați în cea mai nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Robert Niță și Dănuț Lupu au făcut haz de necazul FCSB-ului. Fostul atacant ia în serios anunțul lui Gigi Becali, care se gândește să se retragă din fotbal.

„Patronul a declarat, a spus tot timpul că pentru el cea mai importantă e partea financiară, cea mai importantă latură a activității fotbalistice sunt banii. Nu m-ar mira să se retragă. Mai are 2-3-4 jucători din care ar putea să recupereze investiția să iasă și pe plus să câștige ceva.

ADVERTISEMENT

De 5 ani de zile nu are rezultate, deci satisfacția rezultatelor nu există și atunci în momentul când îți ies gleznele afară și e frig nu îți mai ajunge plapuma.

Și când nu îți mai ajunge plapuma te bagi într-un sac de dormit și stai mai liniștit”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Cine mai cumpără jucători?”

Dănuț Lupu consideră că un astfel de scenariu, cu Gigi Becali retras din fotbal, ar fi apocaliptic pentru ceilalți patroni din SuperLiga, care în ultimii ani, au tot luat bani de pe urma transferurilor la FCSB.

„Dar în același timp dacă se va retrage va fi foarte dificil pentru ceilalți care cresc jucători, în special pentru Hagi. Cine mai cumpără jucători?”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Dacă anunță că se retrage, fac toți un grup și se duc la Muntele Athos și spun rugăciune. Părinte, adu-l înapoi pe Gigi că e groasă, rămânem și noi pe drumuri”, a adăugat Robert Niță.

VEZI VIDEO MAI JOS

  • 5,35 milioane de euro a investit FCSB în transferuri în sezonul 2022-2023
ADVERTISEMENT