Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Motivul pentru care Adrian Mititelu a decis să renunțe la vedete după rușinea de la Sf. Gheorghe? „Aici se ajunge dacă nu învingi când trebuie” Video

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova 1948, a explicat decizia lui Nicolo Napoli de a lăsa pe bancă cei mai importanți jucători la meciul cu CS Mioveni.
22.03.2023 | 07:00
Exclusiv Motivul pentru care Adrian Mititelu a decis sa renunte la vedete dupa rusinea de la Sf Gheorghe Aici se ajunge daca nu invingi cand trebuie Video
FC U Craiova 1948 e lider în play-out-ul SuperLiga, cu 23 de puncte. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova 1948, e mulțumit după ce echipa a început cu dreptul play-out-ul din SuperLiga, după o victorie cu 3-0 împotriva lui CS Mioveni. În acest meci, vedetele echipei lui Adrian Mititelu au trecut pe banca de rezerve.

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova 1948, mesaj pentru opinia publică și suporteri

Marcel Pușcaș a intervenit în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a explicat decizia lui Nicolo Napoli de a schimba echipa la meciul cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Oficialul oltenilor nu consideră că cei mai importanți jucători nu ar trebui să fie supărați că nu au fost titulari împotriva argeșenilor: „N-a fost o pedeapsă. Și nu știu ce înseamnă vedetă. Care e vedetă la noi? Am câștigat meciuri importante și fără Bahassa și fără Bauza”.

Marcel Pușcaș vede acest lucru mai degrabă ca o oportunitate pentru fotbaliștii Craiovei: „Jucătorilor le mai trebuie din când în când odihnă”. 

ADVERTISEMENT

Președintele lui FC U Craiova 1948 dă ca exemplu și pe ultima adversară: „Și cei de la Mioveni au jucat la ultimul meci cu noi fără doi jucători importanți. Mă refer la Amine Benchaib și Bogdan Rusu”.

Președintele clubului, mesaj pentru jucătorii lui FC U Craiova 1948: „Se poate și fără ei, dacă înțeleg asta”

Marcel Pușcaș crede că această „vacanță” ar putea fi interpretată și altfel de către jucătorii Craiovei: „Edi Iordănescu face la fel, la lot un meci joacă unul, altul celălalt meci. Se poate și fără ei, dacă înțeleg asta. De ce nu?”.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, ultimele două evoluții au ridicat semne de întrebare, iar schimbarea era una normală: „Dar după ce au evoluat și la Sibiu și la Sepsi, două înfrângeri cu ei în teren, probabil că e normal antrenorul să-ncerce și altă variantă”.

Ratarea play-off-ului a rămas o rană deschisă pentru FC U Craiova 1948: „Din moment ce cu vedetele nu învingi când trebuie să învingi, când ai miza pe masă, înseamnă că poți juca împotriva Mioveniului și fără vedete, între ghilimele. Eu nu-i consider vedete pe niciunul!”.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a ținut să spună că decizia finală a fost cea a patronului, nu a antrenorului, iar Marcel Pușcaș a replicat: „Mititelu în jos, Mititelu în jos. Patronul a declarat acum două luni că se implică la echipă. A declarat și public. Sigur că se consultă: ‘Bă, ce ar trebui să facem? Cum să facem?’”.

Acum poți afla în fiecare zi exclusivitățile din fotbalul românesc. FANATIK SUPERLIGA, emisiunea informațiilor oferite în premieră, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. FANATIK SUPERLIGA este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT