Fanatik Show

Mulţescu, la FANATIK Show: “Vreau TITLUL cu Petrolul!”

Gigi Mulţescu a vorbit la FANATIK SHOW în calitate de proaspăt tehnician al Petrolului....
16.09.2014 | 17:24
Multescu la FANATIK Show Vreau TITLUL cu Petrolul

Gigi Mulţescu a vorbit la FANATIK SHOW în calitate de proaspăt tehnician al Petrolului.

… despre lupta la titlu: “Steaua rămîne favorită, nu Astra. Poate peste patru-cinci etape vom discuta altfel, dar în acest moment Steaua este principala favorită. Ei îl au pe Sănmărtean, dar noi avem mai mulţi fotbalişti cu care să-i atacăm, Tiexeira, Albin, Mutu”, a declarat Mulţescu.

… despre relaţia pe care o va avea cu Adrian Mutu: “Voi avea o discuţie cu Mutu, este dator Petrolului şi este conştient de acest lucru. Şi el îşi doreşte, cu siguranţă, să joace din ce în ce mai bine şi să aibă realizări. Mutu este un punct de sprijin, este unul dintre jucătorii de care am nevoie. Face jocul mai rapid, avem nevoie de sclipirile lui. Îl voi asculta şi pe el,  să vedem unde se simte mai bine. Sper să-l pot resuscita, sînt realist şi este un sprijin. De patru etape jocul suferă, nu m-am mirat că Răzvan a fost demis, eu am fost dat afră după o victorie”, a mai spus Mulţescu.

Loading the player…

… despre contractul cu Petrolul: Am fost contactat de Andi Crângu în jurul orei 12.00. Mi-a transmis că vor avea o discuţie cu Răzvan, apoi m-a întrebat dacă mi-aş dori să vin la Ploieşti. Apoi a venit domnul Capră la Bucureşti, am discutat şi am semnat un contract valabil pe un sezon şi jumătate. Am obiectiv locurile 1-2. Există o clauză de demitere în contract în cazul în care jocul nu este în regulă, iar obiectivul este compromis. Dacă echipa va ajunge pe locul trei sau patru într-o anumită conjunctură  ne vom despărţim. M-a mirat faptul că m-au sunat, sincer, avînd în vedere situaţia în care ne-am despărţit. Dacă vom lua campionatul voi cîştiga 100.000 de euro, pentru locul doi, 40.000 de euro. Lunar voi primi în jur de 6-7.000 de euro. Ei trebuie să fie interesaţi ca antrenorul să fie mulţumit ca să poată da randament, dar trebuie să fie şi ei mulţumiţi. N-am discutat încă detalii legate de calificarea în Liga Campionilor. Nu puteam să refuz Petrolul! Se reia o poveste frumoasă, sfîrşită acum doi ani! Lumea mă aprecia la Ploieşti. Vreau să cîştig campionatul”, a declarat Mulţescu la FANATIK SHOW, de la LOOK TV.

Loading the player…