Fotbal intern

Exclusiv. Negoiţă aduce un investitor israelian, dar el nu poate să vândă nimic!

23.04.2018 | 00:00
Exclusiv Negoita aduce un investitor israelian dar el nu poate sa vanda nimic

Război total pentru Dinamo, dar şi în jurul lui Dinamo! În culise, lupta e acerbă, cu lovituri sub centură şi cu fumigene, o devălmăşie urât-mirositoare, care-i îndepărtează tot mai mult pe suporteri de clubul pe care l-au iubit odată!

Fanii, cel mai de preţ bun al lui Dinamo, sunt tot mai scârbiţi, pentru că nimeni nu mai înţelege nimic din ce vrea, de fapt, patronul Ionuţ Negoiţă.

Sâmbătă seaară, GSP a anunţat că a apărut un nou cumpărător pentru Dinamo, găsit de această dată de către oamenii lui Negoiţă. Şi că varianta “şeicul lui Thiess” a picat deoarece Negoiţă n-are un chior în buzunar, dar are orgolii: “Nu acceptăm un ofertant oricât ar fi de bogat, pentru că în spate îl are pe Badea!” Nu mai pricepi nimic!

Clubul moare, iar Negoiţă se piaptănă… La fel, şi noul cumpărător este misterios, ceva legături îndoielnice cu dubiosul paradis fiscal numit Cipru, plus că, “Negoiţă s-ar fi înţeles doar verbal pentru Dinamo”, cum informează GSP.

Negoiţă aduce un investitor israelian, prieten cu miliardarul Abramovici!

FANATIK.RO a aflat, în exclusivitate, că acel cumpărător ar putea fi israelianul Pinhas “Pini” Zahavi, cunoscut agent de transferuri, dar şi businessman. Zahavi, a cărui avere este incertă, a devenit celebru după ce a intermediat schimbarea proprietarilor cluburilor de fotbal engleze Portsmouth şi, mai ales, Chelsea, pentru ultima tranzacţie uzând de relaţiile personale pe care le-ar avea cu miliardarul Roman Abramovici!

Pini Zahavi Roman Abramovici

 

A intermediat transferul lui Neymar la PSG. Urmează bombele de la Real Madrid!

Zahavi a realizat transferul, record la vremea aceea!, al cunoscutului jucător Rio Ferdinand, de la Leeds la Manchester United, pentru suma de 30 de milioane de lire serline, considerată pe atunci uriaşă pentru un fundaş. Sir Alex Ferguson a fost unul dintre cei care l-au convins pe israelian să îl ducă pe Ferdinand la United, în condiţiile în care acesta era vânat de toţi granzii Europei.

Tot el este “arhitectul” din spatele celui mai scump transfer din toate timpurile, Neymar de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro. Pentru că a intermediat aducerea brazilianului la Paris, Zahavi ar fi primit un comision de 35 de milioane de euro!

Acum, informaţiile jurnaliştilor străini vorbesc despre alte două mutări fabuloase pe care le pregăteşte în secret: acelaşi Neymar plus Lewandowski la Real Madrid! Israerlianul, care ar putea fi investitorul găsit de Negoiţă, vrea să îl ducă pe superstarul brazilian pe Bernabeu într-o mega-afacere de peste 450 de milioane de euro.

Pentru că relaţiile cu Florentino Perez sunt dintre cele mai bune, Pini i l-a propus şi pe polonezul Lewandowski, care a semnat de curând un contract de reprezentare cu el. Lewa s-a săturat de Bayern şi vrea neapărat să plece, iar destinaţia de vis ar fi Madridul!

 

Pe lângă afacerile din fotbal, Zahavi este şi co-proprietar al companiei media Charlton, care deţine pentru Israel principalele drepturi pentru transmisiunile sportive, inclusiv Premier League.

Datorie uriaşă a lui Negoiţă către Badea: 4,2 milioane de euro!

Surse din stafful lui Negoiţă au dezvăluit pentru FANATIK.RO că e posibil ca patronul de la Rin să nu vândă tot pachetul de acţiuni, acesta intenţionând să rămână în continuare acţionar la Dinamo, chiar dacă minoritar!

Şi aici se coace buba, noul cumpărător aruncat pe piaţă de oamenii lui Negoiţă părând ca o mare cacealma, fumigenă, menită să fie doar o sperietoare ce sună a gol pentru miliardarul din Golf, şeicul Abdul Jabbar Al Sayegh. Negoiţă nu poate să vândă nimic!

Nicolae Badea este, de fapt, adevăratul proprietar al lui Dinamo, datorită sechestrului definitiv pe 93% din acţiunile societăţii care deţine clubul “alb-roşu”. Decizie definitivă şi irevocabilă a instanţelor în această primăvară! Negoiţă are să-i dea lui Badea două milioane de euro, datorie pentru acţiunile cumpărate acum 5 ani, plus un milion de euro, minimum, penalităţi!

La această sumă se adaugă, vă informează în premieră FANATIK.RO, încă 1,2 milioane de euro, datorie a clubului către o bancă româno-italiană, bani plătiţi de Badea ca şi garant colateral, dar pe care Negoiţă s-a angajat că-i returnează în numele societăţii sale. Total: 4,2 milioane de euro, cerţi, în înscrisuri! Deci, ce-i vinde Negoiţă lui Zahavi?