Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Neluțu Varga îi dă peste nas lui Gigi Becali după ultimele săgeți ale patronului de la FCSB, „Asta e o prostie. Pentru mine contează suporterii foarte mult”. Video

Neluțu Varga i-a dat peste nas lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a trimis mai multe săgeți către CFR Cluj în ultimele declarații.
21.03.2023 | 12:34
Exclusiv Nelutu Varga ii da peste nas lui Gigi Becali dupa ultimele sageti ale patronului de la FCSB Asta e o prostie Pentru mine conteaza suporterii foarte mult Video
Neluțu Varga a venit cu un răspuns dur pentru Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga i-a dat peste nas lui Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a trimis mai multe replici acide către campioana României. În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Neluțu Varga a precizat că o vede pe vicecampioana României o adversară la titlu.

Neluțu Varga i-a dat peste nas lui Gigi Becali după ultimele săgeți trimise către CFR Cluj: „S-a săturat să tot câștigăm noi”

Gigi Becali a anunțat că schimbă obiectivul celor de la FCSB după remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1 în prima etapă din play-off. Patronul roș-albaștrilor a precizat că noua misiune a jucătorilor roș-albaștrii este o clasare deasupra celor de la CFR Cluj. Neluțu Varga a declarat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Gigi Becali s-a săturat ca CFR Cluj să fie campioană.

ADVERTISEMENT

„Îl frustrează pe dânsul săracul că în ultimii cinci ani am luat noi titlu și din cauza asta. E o chestie de mândrie. Nu cred că e răutate. N-am ce să comentez. Becali, probabil, că s-a săturat să tot câștigăm noi și atunci vrea să fie deasupra noastră. Nu-mi dau seama.

(n.r. FCSB vi se pare un adversar la titlu). Da. Mie mi se pare că acest play-off e cel mai disputat”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali: „Asta este o prostie”

Totodată, Gigi Becali a declarat că ultimele titluri câștigate de CFR Cluj nu-l ajută cu nimic pe Neluțu Varga, deoarece clubul a avut pierderi de milioane de euro. Patronul campioanei României l-a contrat pe latifundiarul din Pipera, mărturisind că pentru el suporterii contează. „Am înțeles. Ăsta e punctul lui de vedere. Fiecare om își dorește să câștige bani, e normal asta. Dar ca să câștigi bani prima dată trebuie să pui bazele unui business sănătos ca să poți să ai performanță și ulterior să crești financiar. 

Dânsul probabil are altă strategie. Asta este o prostie. Cum la ce îți folosesc cele cinci titluri? Este meritul clubului. Dacă nu ai performanță nu te ia nimeni în seamă, părerea mea. Degeaba faci bani dacă nu ai performanță, cea mai mare plăcere a unui conducător de club.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că până la urmă suporterii sunt cei care contează și pentru ei faci lucrurile frumoase să se bucure împreună cu echipa și cu tot ce înseamnă conducere”, a mai declarat Neluțu Varga, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Neluțu Varga vrea să îngroape securea războiului în disputa CFR – ”U” Cluj: „Trebuie schimbată mentalitatea”

CFR Cluj a oferit suporterilor oaspeți la meciul de pe teren propriu cu ”U” Cluj nu mai puțin de 3.000 de bilete. Cristi Balaj a anunțat la FANATIK SUPERLIGA măsurile de siguranță care au fost luate de forțele de ordine. Neluțu Varga speră la o astfel de inițiativă pacifistă și din partea conducerii de la ”U” Cluj.

ADVERTISEMENT

„Eu consider că este benefic pentru oraș pentru că până la urmă suntem două echipe care ne batem pe teren. Eu un spectacol fotbalistic în care nu trebuie să ai dușmănii sau să se accidenteze jucători sau să existe ura aceea profundă care a existat de-a lungul anilor. Trebuie schimbată mentalitatea și dacă nu există inițiativa unui conducător niciodată nu va fi.

Noi am dat tonul și sper ca dânșii să facă același lucru. Până la urmă face parte din spectacolul fotbalistic. Trebuie să fii în primul rând civilizat. Să ai o inimă deschisă pentru suporteri pentru că dacă n-ar mai exista aceștia spectacolul nu ar fi același”, a încheiat Neluțu Varga, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, cea mai tare emisiune despre fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficialcontul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT