Sport

EXCLUSIV / Ce dezvăluie Roman despre preşedintele “blatist”: “Aveam primă de 5.000 de euro”. Clujul a luat FOC

UPDATE 16.45 Federaţia Română de Fotbal, prin Departamentul de Integritate şi Antifraudă, a luat act de suspendarea provizorie a preşedintelui CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu, Eugen Pîrvulescu,...
29.04.2015 | 16:48
EXCLUSIV  Ce dezvaluie Roman despre presedintele blatist Aveam prima de 5000 de euro Clujul a luat FOC
ADVERTISEMENT

UPDATE 16.45 Federaţia Română de Fotbal, prin Departamentul de Integritate şi Antifraudă, a luat act de suspendarea provizorie a preşedintelui CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu, Eugen Pîrvulescu, şi de motivele care au condus la decizia Adunării Generale a Acţionarilor clubului din prima ligă

Reprezentanţii FRF au solicitat clubului CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor prin care a fost luată decizia mai sus menţionată, iar în perioada următoare Departamentul de Integritate şi Antifraudă va acţiona spre clarificarea speţei.

ADVERTISEMENT

O comunicare ulterioară privind acest caz va fi făcută doar la finalizarea acţiunii Departamentului de Integritate şi Antifraudă.

UPDATE 14:20. Conducătorul formaţei, U Cluj, Vlad Munteanu a dezvăluit pentru FANATIK.RO că decizia luată în această dimineaţă împotriva lui Eugen Pârvulescu îi afectează şi imaginea formaţiei U Cluj.

ADVERTISEMENT

“Hai să fim serioşi! De asta am cîştigat noi la Tg Jiu? Că a făcut Pîrvulescu blat cu noi? Este o mare prostie. Deşi nu este problema noastră, deoarece nu trebuie să ne întereseze bucătăria internă a altei echipei, totuşi această decizie luată împotriva lui Eugen ne afectează imaginea. În joc este munca antrenorilor noştri şi a jucătorilor lui Adi Falub. Vă spun că dacă Roman marca din 11 metri, atunci scorul ar fi putut lua proporţii deaorece ştim cu toţi forţa ofensivă a echipei lui Edi Iordănescu. Deşi, vă repet, nu mi se pare normal să ne băgăm în curtea altora, totuşi nu poti să arunci cu noroi în munca jucătorilor formaţiei U Cluj”, a spus Munteanu.

–––––––––

Autorul ratării loviturii de la 11 metri din partida cu U Cluj, Mihai Roman, a mărturisit pentru FANATIK.RO că a rămas total surprins cînd a aflat decizia luată de Adunarea generală a gorjenilor împotriva preşedintelui, Eugen Părvulescu.

ADVERTISEMENT

“Am rămas şocat cînd am aflat această decizie. Vă rog să mă credeţi că nimeni din echipa mea nu avea curajul să facă ceva necurat. Nimeni nu era nebun să îşi rişte cariera. Domnul Pîrvulescu nu ne-a cerut nimic. Îl cunosc bine pe dînsul şi sînt sigur că nici el nu a făcut nimic. Nu mi-a cerut să ratez lovitura de la 11 metri. Pur şi simplu s-a întîmplat să ratez . Am dat gol cu Oţelul şi Tg Mureş din lovitură de 11 şi tocmai pe cea din meciul cu U Cluj am ratat-o. Vreau să vă spun că din cauza faptului că am pierdut meciul respectiv noi jucătorii am pierdut şi cîte 5.000. Aveam un calup de mai multe meciuri, iar dacă reuşeam să cîştigăm şi acel meci, atunci ne alegeam cu prima pe care v-am spus-o mai devreme. Îmi pare rău de ce i s-a întîmplat domnului Pîrvulescu”, a spus Roman.

În această dimineaţă Eugen Pârvulescu a fost suspendat de către Adunarea Generală din funcţia de preşedinte pentru o perioadă de trei luni deoarece este suspectat de şefii clubului din Tg Jiu că a trîntit meciul Pandurii-U Cluj, 0-1 în favoarea fostei sale echipe (vezi detalii aici).

ADVERTISEMENT

Pînă să preia funciţia de preşedinte la Pandurii, Eugen Părvulescu a lucrat cîteva luni şi în cadrul conducerii formaţiei U Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: