EXCLUSIV / Negoiţă îl TRANSFERĂ pe noul TORJE!

Bogdan Steriopol    Mircea Dominte   
în Casa Pariurilor Liga 1
20/12/2013, 11:50
EXCLUSIV / Negoiţă îl TRANSFERĂ pe noul TORJE! GALERIE FOTO

Dinamo caută să se întărească în această iarnă şi, după ce şi-a asigurat serviciile lui Ştefan Bărboianu şi caută de zor un vîrf care să-i facă lui Ţucudean concurenţă, oficialii “cîinilor” fac “marcaj” strîns la oficialii lui ACS Poli pentru a-i da undă verde lui Cristi Bărbuţ (18 ani) să vină în “Ştefan cel Mare” în această iarnă. Jucătorul este doar împrumutat la echipa bănăţeană, el fiind în proprietatea fostei echipe a lui Marian Iancu, dezafiliată în prezent. Se pare că omul de afaceri şi-a dat acceptul, de principiu, ca jucătorul să fie cedat la Dinamo, după modelul Rotariu.

Coprorietate şi contract pe patru ani şi jumătate

Astfel, “cîinii” şi-ar putea asigura serviciile mijlocaşului de buzunar încă din această iarnă, fără a achita vreun ban, dar lăsînd la Marian Iancu 50 la sută din valoarea unui eventual transfer, exact cum s-a procedat şi în cazul lui Dorin Rotariu, mijlocaş care la doar 18 ani deja a intrat în vizorul mai multor scouteri din Occident, printre care şi cei ai lui Manchester United. Bărbuţ are calităţi asemănătoare cu Torje şi, în cazul în care cele două părţi bat palma, el ar urma să meargă în “Groapă” pentru un contract de patru sezoane şi jumătate.

Barbut1-640x400

Alungat din “Groapă” acum doi ani

Jucătorul s-a remarcat cel mai bine în prima etapă a actualului sezon, tocmai împotriva lui Dinamo, cînd a şi marcat unul dintre golurile victoriei lui ACS Poli cu 2-0. Interesant este că Bărbuţ ar fi putut ajunge la roş-albi în urmă cu doi ani, însă atunci şefii dinamovişti nu au fost impresionaţi de principala calitate a jucătorului, viteza, transmiţînd că nu au nevoie de atleţi în echipă.

Închide ×