Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Nu înțelege nimic, râde de noi!”. Ion Crăciunescu îl face praf pe Kyros Vassaras după delegarea controversată de la Farul – FCSB: “A avut probleme”. Video

Ion Crăciunescu l-a făcut praf pe Kyros Vassaras, șeful CCA, după delegarea lui Radu Petrescu la Farul - FCSB, meciul pentru titlul din SuperLiga.
19.05.2023 | 12:21
Exclusiv Nu intelege nimic rade de noi Ion Craciunescu il face praf pe Kyros Vassaras dupa delegarea controversata de la Farul  FCSB A avut probleme Video
Ion Crăciunescu l-a făcut praf pe Kyros Vassaras pentru delegarea de la meciul Farul - FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Comisia Centrală a Arbitrilor, prin vocea președintelui Kyros Vassaras, l-a delegat la derby-ul Farul – FCSB pe Radu Petrescu. Decizia președintelui CCA a stârnit numeroase controverse, ținând cont de greutatea unei asemenea partide decisive. Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român, l-a făcut praf pe Kyros Vassaras în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ion Crăciunescu l-a făcut praf pe Kyros Vassaras, după delegarea controversată de la Farul – FCSB: „Îmi fac cruce”

Istvan Kovacs, cel mai titrat arbitru român, nu a fost delegat de CCA la derby-ul Farul – FCSB, din cauza relației tensionate pe care ar avea-o cu Ovidiu Hațegan. Astfel, Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la meciul de la Ovidiu pe Radu Petrescu, alături de Ovidiu Hațegan în camera VAR.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu a contestat delegarea lui Radu Petrescu la meciul Farul – FCSB și l-a făcut praf pe Kyros Vassaras. „Nu știu de ce îl forțează atât de mult pe Radu Petrescu pentru că sunt și alți arbitri. 

VEZI VIDEO MAI JOS

Eu nu pot să spun despre el, a avut niște probleme și a avut niște probleme serioase. Eu l-aș mai proteja puțin. Nu l-aș trimite la meciuri din acestea decisive, dar cetățeanul grec nu înțelege nimic.

ADVERTISEMENT

Eu îmi fac cruce de când a venit cetățeanul ăsta în țară și ne conduce arbitrajul și tot plâng: ‘Domne, unu care habar n-are, care nu știe ce e aici, care nu poate’”, a declarat Ion Crăciunescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Râde de noi. Ne mai ia și la mișto!”

Ion Crăciunescu nu este de acord sub nicio formă ca arbitrajul românesc să fie condus de Kyros Vassaras. Fostul mare arbitru român consideră că alte personaje ale arbitrajului din România, precum Cristi Balaj, Ioan Igna sau Adrian Porumboiu ar putea conduce acest fenomen.

ADVERTISEMENT

„Aveți frate arbitri români care au terminat. E Balaj, e Tudor, e Igna, Porumboiu. Și noi venim cu cetățeanul ăsta grec care râde de noi! Ne mai ia și la mișto. Nu l-ați văzut la conferințele de presă cum ne ia la mișto?

(n.r. e bine că face conferințe) Mamă, ce bine e. Că ne dă niște minciuni. Nici nu ai mai văzut asemenea minciuni. Sunt noutăți. Mi se pare că nu are niciun fel de logică. Oricât ai căuta vreo logică nu poți să găsești”, a mai spus Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu, iritat de relația dintre Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan: „Este ceva incredibil”

„Extraordinar! Ce înseamnă că dacă doi jucători sunt certați într-o echipă nu mai joacă unul din ei sau cum? (n.r. au dreptul să refuze?) Nu. Ei au dreptul să depună o cerere de recuzare pentru motive bine întemeiate cu 10 zile sau două săptămâni înainte.

Poți să spui că ai o problemă mare și nu poți să vii la meci, dar să invoci asta… Arbitrul nu mai e coleg cu tine pentru că ești certat cu el? Unul e arbitru și unul ce e? Care e arbitru și care nu mai e?  Este ceva incredibil! Sunt niște minciuni aruncate pe piață ca să poată să facă el ce vrea el (n.r. Kyros Vassaras). Să dea Dumnezeu să arbitreze foarte bine, dar nu este o delegare normală (n.r. Radu Petrescu). Oricât ai căuta.

Uită-te în istoria fotbalului românesc, derby-urile le-au arbitrat primul arbitru. Dacă nu, al doilea. Dacă am ajuns cu Radu Petrescu al doilea arbitru e trist. Mai e Colțescu, mai sunt încă cinci arbitri în fața lui. Viziunea Comisiei din Grecia că ei văd din Grecia tot. E bine”, au fost cuvintele lui Ion Crăciunescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ion Crăciunescu, îngrijorat cu privire la situația lui Radu Petrescu de la Farul – FCSB: „Sănătatea e mai presus de orice”

Radu Petrescu a fost operat în 2017 pe creier, iar Ion Crăciunescu a făcut referire la decizia greșită a celor de la CCA de a-l delega pe „central” la meciul cu o încărcătură uriașă de la Ovidiu. „Poate să nu-i pună probleme și până la urmă Farul este o echipă cuminte din ce am văzut până acum.

(n.r. dacă face praf meciul ce va fi din cauza arbitrajului?) Tot ce a fost și până acum. O conferință. Ne mai spune că ce e alb e negru și ce e negru e alb. Ne zice: ‘Duceți-vă acasă proștilor că v-am mai păcălit o dată’. Aici am o problemă cu el (n.r. Radu Petrescu), la mental. El a avut niște probleme și de-asta cred că lucrurile lasă urme în general.

Eu m-aș bucura să nu aibă nimic, să arbitreze foarte bine. Sănătatea e mai presus de orice și când ți se întâmplă un lucru ca acestea în partea cea mai sensibilă a corpului care este inima și creierul, atunci trebuie să te gândești serios ce faci. Nu vă aduceți aminte că și-a făcut rău pe teren? El trebuia menajat. Pentru moralul lui e bine că stă în arbitraj, dar îi trebuiesc meciuri de un anumit nivel, nu meciuri cu presiune”, a încheiat Ion Crăciunescu.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT