Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Nu mi se pare normal, e inadmisibil”. Andrei Burcă, făcut praf pentru gestul său: „L-a atacat cu talpa” Video

Andrei Burcă a fost desființat după CFR Cluj - FCSB de Adrian Ilie și Vivi Răchită. Pentru ce a fost taxat fundașul central al lui Dan Petrescu.
10.04.2023 | 12:18
Exclusiv Nu mi se pare normal e inadmisibil Andrei Burca facut praf pentru gestul sau La atacat cu talpa Video
Andrei Burcă l-a atacat pe Emmanuel Yeboah după CFR Cluj - FCSB 1-1. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Burcă a fost cel mai bun jucător al naționalei României în meciurile cu Andorra și Belarus, însă stoperul a dezamăgit în derby-ul cu FCSB prin prestația sa, dar mai ales cu declarațiile de la finalul partidei.

Andrei Burcă, zdrobit în direct după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Tu, unul dintre liderii echipei naționale, ieși și îți ataci colegul”

Andrei Burcă a fost criticat dur la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar tirul a fost lansat chiar de moderatorul emisiunii: „Pregătea Paștele, Burcă. Cred că e ortodox. L-a făcut clătită Coman! L-a atacat cu talpa pe Yeboah. Mai avea puțin și spunea: ‘Prostul ăsta, care mereu ne face!’”.

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI

Adrian Ilie a fost însă cel mai dur și acid: „Nu mi se pare normal. De-asta îți și spun. Ieși după meciul cu Steaua (n.r.FCSB), când în prima repriză are meciul în mână CFR-ul și intri în a doua repriză, când FCSB-ul putea să le dea trei”.

Burcă i-a reproșat lui Yeboah mai multe greșeli, însă „Cobra” consideră inacceptabil acest comportament: „După meci, tu, unul dintre liderii echipei naționale, ieși și îți ataci colegul și vorbești de meciul cu Craiova. Nici eu n-am înțeles ce-a vrut să spună. E ciudat. Și din cauza asta și oscilațiile din echipă. E unul dintre căpitanii echipei. N-ai voie să-ți ataci colegul! Trebuie să ai un dialog în vestiar”. 

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită îl face și el praf pe Andrei Burcă: „Păi cum, îmi iei mâncarea de la gură?! Mă ataci pe mine?! Suntem profesioniști”

Vivi Răchită nu a tolerat nici el declarațiile lui Burcă de la finalul partidei: „În Vest te omoară în vestiar: ‘Păi cum, îmi iei mâncarea de la gură?! Mă ataci pe mine?! Suntem profesioniști. Tu spui de mine ca să mă dea afară clubul, să rămân fără serviciu? Vezi-ți tu de pătrățica ta!’.

Cred că și acuma se întoarce de o parte pe alta după ce i-a făcut Coman. A dat vina și pe meciul din tur. Că așa a făcut și în tur, n-a dat pasă și au pierdut patru puncte din cauza lui Yeboah, nu au că au luat ei goluri și noroc că a fost Scuffet și a mai scos două-trei”, a mai spus fostul jucător al Stelei, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, semne de întrebare cu privire la CFR Cluj: „Aici e marea problemă”

Andrei Vochin e de părere că echipa lui Dan Petrescu merita victoria cu FCSB: „Nu cred că FCSB ar fi meritat să câștige. Cred că mai aproape de victorie a fost CFR-ul. Dar CFR-ul a ajuns în situația în care să se comporte ca o echipa care a ajuns să joace bine, dar tot să nu câștige meciul. 

Aici e marea problemă. Pentru că până acum, CFR-ul când juca bine câștiga fără probleme și când juca prost câștiga. Și așa au câștigat campionate. Acum au ajuns în situația când joacă bine să facă egal și când joacă prost să se bucure că nu pierd”.

ADVERTISEMENT

SCANDAL la vestiare! FCSB, IRONIZATĂ după 1-1 cu CFR Cluj

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
Ce au căutat românii pe Google în 2023. De la Klaus Iohannis, la...
Ce au căutat românii pe Google în 2023. De la Klaus Iohannis, la reţetă de ciorbă de perişoare şi Eforie Nord
"Nemanja Vidic 2.0". Radu Drăgușin, la un pas să devină cel mai scump român din istorie
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac. Mama lui este...
Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac. Mama lui este de o frumuseţe răpitoare
De ce unii localnici din nordul Angliei ajung să ofere moșteniri regelui Charles...
De ce unii localnici din nordul Angliei ajung să ofere moșteniri regelui Charles atunci când mor
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
UNGURII ZRUNCINĂ Europa din temelii. Decizia luată chiar acum la Budapesta
UNGURII ZRUNCINĂ Europa din temelii. Decizia luată chiar acum la Budapesta
Partidul AUR, în vizorul poliţiei. Document oficial
Partidul AUR, în vizorul poliţiei. Document oficial
RUȘINE! Rona Hartner, abandonată de colegi, pe ultimul drum. Doar două vedete au...
RUȘINE! Rona Hartner, abandonată de colegi, pe ultimul drum. Doar două vedete au fost. Ceilalți s-au întrecut în mesaje de condoleanțe, dar s-au dat răniți la înmormântare
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
„Prințul Verde”: „Dacă nu sunt eliberați toți ostaticii, Israelul trebuie să execute toți...
„Prințul Verde”: „Dacă nu sunt eliberați toți ostaticii, Israelul trebuie să execute toți ucigașii din închisori, inclusiv pe tata”
Ce activează boala care omorât-o pe Rona Hartner! Factorul declanșator, dezvăluit de celebrul...
Ce activează boala care omorât-o pe Rona Hartner! Factorul declanșator, dezvăluit de celebrul medic Vlad Ciurea: „Feriți-vă de…”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!