News

Rednic are ofertă de 20.000 de euro lunar din Liga 1! E de la Becali?!

Mircea Rednic nu duce lipsă de oferte după despărţirea de Mouscron. Tehnicianul care a adus ultimul titlu pentru Dinamo tocmai i-a refuzat pe "câini", motivând că are o ofertă de 20.000 de euro lunar de la o formaţie din Liga 1.
01.03.2018 | 07:35
Rednic are oferta de 20000 de euro lunar din Liga 1 E de la Becali

Mircea Rednic ar putea reveni în fotbalul românesc în viitorul foarte apropiat. La câteva zile după despărţirea de Excelsior Mouscron, Rednic a avut deja câteva contacte cu echipe de Liga 1. “Nu e nimic clar, doar nişte discuţii“, spunea Rednic pentru FANATIK.RO atunci. 

După ce Dinamo a ratat calificarea în play-off, a venit şi o primă ofertă clară pentru Rednic. A fost sunat de Ionuţ Negoiţă pentru a prelua Dinamo, să încerce să câştige Cupa în acest an şi să pregătească deja sezonul viitor. Rednic a fost singurul antrenor contactat de Negoiţă, în rest oamenii boss-lui de la Rin au tratat cu Mulţescu şi apoi cu Florin Bratu!

Negoiţă: “15.000 plus…” Rednic: “Am deja 20.000 plus…”

Dar la ultimele două nume, şefii lui Dinamo au ajuns abia după ce negocierile dintre Negoiţă şi Rednic s-au oprit. De ce? Pentru că tehnicianul l-a anunţat pe patronul “roş-albilor” că are o ofertă clară de 20.000 de euro lunar plus bonusuri de la o echipă de Liga 1! A fost momentul în care discuţia dintre părţi a ajuns la momentul “ne mai auzim!”.

Ce-i propusese Negoiţă lui Rednic? Informaţiile FANATIK.RO vorbesc despre un contract de 15.000 de euro lunar şi mână liberă la transferuri! Adică, în special partea a doua, ceea ce-i surâde “Puriului”, care mereu pe unde a fost avea plăcerea de a-şi forma singur echipa. Iar de cele mai multe ori, rezultatele erau de partea lui. Mai mult, revenind, Negoiţă ar fi plusat cu prime de 30.000 de euro pentru câştigarea Cupei României în acest sezon şi 80.000 de euro pentru un eventual titlu în vara lui 2019! Aici a terminat Negoiţă propunerea după care a venit “pas-ul” lui Rednic, care l-a anunţat pe “Rin boss” că aşteaptă să vadă ce se întâmplă cu cei “20.000 de euro lunar plus bonusuri din Liga 1“.

De unde ar putea avea Rednic o astfel de propunere? Nu i-a dat niciun indiciu lui Negoiţă şi nici acesta nu a fost curios să fie informat… Dacă arunci o privire pe Liga 1, răspunsul ar putea fi unul singur: Steaua lui Becali! Nu prea există altă variantă! Sau chiar nu există, pentru că cine ar putea plăti la acest nivel financiar, CFR sau Craiova, nu au vreo problemă pe banca tehnică. FANATIK.RO a pus cap la cap discuţii mai vechi sau mai recente pe care le-a avut cu Mircea Rednic şi cu Gigi Becali.

Mircea Rednic pentru FANATIK.RO după plecarea de la Mouscron: “Eu la Steaua? Cel mai bine ar fi să-l întrebaţi pe Gigi. Dacă spun mai multe iar o să spuneţi că uite şi Rednic ăsta a început să se laude

Gigi Becali pentru FANATIK.RO după declaraţia lui Rednic: “Nu e niciun secret şi nu mă ascund de nimeni. Mi-a plăcut şi îmi place Rednic şi acum! L-am vrut şi în trecut, dar ăştia ai mei îmi tot spuneau să nu îl iau că este dinamovist şi nu-l vor suporterii. Că face una sau că face alta. Îmi place Rednic pentru că pe unde se duce face treabă. Dacă Negoiţă era băiat deştept şi îl ţinea la Dinamo acum mă băteam cu el la titlu. Şi mă băteam încă de anul trecut“.

“Am oferte, dar mă operez pe 7 martie!”

FANATIK.RO a discutat cu Mircea Rednic în cursul după-amiezii de marţi: “Nu vorbesc nici despre Dinamo, nici de Steaua, vorbesc doar despre mine. Am oferte şi din Belgia, şi din alte părţi, dar sunt hotărât să nu preiau nicio echipă în această primăvară, pentru că doresc să mă ocup de mine. De sănătatea mea. Am programate două intervenţii chirurgicale, pe 7 martie şi pe 27 aprilie. Apoi o să văd unde antrenez sezonul viitor“.

Dică depinde doar de titlu!

Nu este prima oară când apare această variantă pentru Rednic: Steaua lui Becali! În acest moment, actualul tehnician al “roş-albaştrilor”, Nicolae Dică este în cursă şi pentru titlu, şi pentru Cupă. A dus şi echipa în primăvara europeană, deci are bile albe la CV-ul stelist, dar reproşurile patronului la adresa sa au mai apărut. Direct sau indirect. Totuşi, dacă Dică ratează titlul sau dacă primele rezultate din play-off îl îndepărtează de obiectiv, nu este exclus ca Becali să apese butonul de avarie.

Propus de Borcea?!

Iar pe butonul de avarie să apară numele lui Rednic. Nume care, susţin unii apropiaţi ai patronului de la FCSB, i-ar fi fost propus recent de către finul său Cristi Borcea. “Ia-l, naşule, că e foarte bun! Bag mâna-n foc pentru Rednic“, ar fi fost caracterizarea pe care Borcea i-a făcut-o “Puriului”. Acelaşi Borcea care l-a sfătuit pe Becali în urmă cu 10 zile să-l aducă la FCSB pe Cristi Bălgrădean, un alt om cu care Cristi a lucrat la Dinamo. Iar Becali l-a ascultat atunci!