Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Oltenii fac mișto de Gigi Becali: „Dacă plătește clauza lui Compagno, Andrea joacă la noi! Luăm și banii, vom fi și 12!” Video

Fierbe Oltenia înainte de FC U Craiova - FCSB. Andrea Compagno va fi marele absent al derby-ului, motiv ca oltenii să îl ia peste picior pe Gigi Becali.
11.11.2022 | 13:30
Exclusiv Oltenii fac misto de Gigi Becali Daca plateste clauza lui Compagno Andrea joaca la noi Luam si banii vom fi si 12 Video
Exclusiv. Oltenii fac mișto de Gigi aBecali: „Dacă plătește clauza lui Compagno, Andrea joacă la noi! Luăm și banii, vom fi și 12!” Video. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno (26 de ani) a fost transferul verii în SuperLiga. Gigi Becali l-a cumpărat de la FC U Craiova 1948 pe italian în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, iar atacantul s-a adaptat rapid în tricoul roș-albastru. Golgheterul campionatului nu va putea evolua însă în derby-ul programat duminică, de la ora 21:00.

Gigi Becali, luat peste picior de olteni din cauza lui Andrea Compagno

Andrea Compagno este golgheteru la zi din SuperLiga. Vârful italian a marcat 12 goluri până acum, dar nu o va putea ajuta pe FCSB în meciul din deplasare cu FC U Craiova 1948. Pentru ca Andrea Compagno să evolueze împotriva fostei sale echipe, Gigi Becali trebuie să plătească 100 de mii de euro, dar patronul vicecampioanei n-are de gând să achite clauza.

ADVERTISEMENT

„Poate să joace dacă o să plătească Gigi o sumă de bani. Se zice că 100.000 de euro din câte știu.Acum glumim și Gigi dacă ar plăti 100.000 ca să joace, Andrea tot la noi ar juca. Ne-am trezi și cu niște bani și jucăm și în 12”, a declarat Marcel Pușcaș, în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Andrea Compagno a ajuns în România în vara lui 2020, când a semnat liber de contract cu FC U Craiova 1948, după despărțirea de Tre Fiori. În cei doi ani petrecuți în Bănie, vârful italian a marcat 26 de goluri și a oferit cinci assist-uri.

ADVERTISEMENT

„E foarte atașat de clubul nostru, de oraș și a mulțumit și public. Încă se vorbește de el ca și cum ar fi la Craiova pentru că e jucătorul care, eu, în 52 de ani de fotbal, nu am văzut așa ceva. Să vii din San Marino și să devii golgheterul unei țări ca România”, a adăugat președintele oltenilor.

VEZI VIDEO MAI JOS

Marcel Pușcaș e convins că FC U Craiova 1948 o poate învinge pe FCSB

Fără Andrea Compango, dar și într-o formă sportivă îndoielnică, FCSB nu pleacă cu prima șansă în confruntarea cu FC U Craiova 1948, crede Marcel Pușcaș. Meciul de duminica seara va fi primul în SuperLiga pentru Nicolo Napoli, care a revenit în Bănie pentru a noua oară.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, nu doar Marcel Pușcaș a făcut haz de necazul lui Gigi Becali, ci și invitații Robert Niță și Dănuț Lupu.

„La ei (n.r. – FCSB) lucrurile sunt mai grave decât la noi. Au avut meciuri fără victorie mai multe decât noi.La FCSB nu a fost cred în istoria clubului din 48 să nu câștige 10 meciuri la rând.

ADVERTISEMENT

Nu cred că s-a întâmplat. Nu a fost să piardă trei meciuri la rând până acum șase ani. Și acum aud 10 meciuri fără victorie. Deci sunt mai grave lucrurile la ei decât la noi”, a mai spus Pușcaș, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT