Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Oltenii lui Rotaru, distruși după victoria oltenilor lui Mititelu. “A fost ceva în neregulă, mergea și un egal. Ne-a durut! O săptămână nu mai citim nimic” Video

Sorin Cârțu a intervenit în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a oferit primele concluzii după eșecul în fața lui FC U Craiova 1948.
05.12.2022 | 12:14
Exclusiv Oltenii lui Rotaru distrusi dupa victoria oltenilor lui Mititelu A fost ceva in neregula mergea si un egal Nea durut O saptamana nu mai citim nimic Video
„Leii” lui Sorin Cârțu sunt pe locul 4 și ar putea fi egalați la puncte de FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit după pauza prilejuită de Campionatul Mondial din Qatar. Sorin Cârțu a intervenit în direct și a tras concluziile după înfrângerea în derby-ul cu FC U Craiova 1948.

Sorin Cârțu, extrem de afectat de înfrângerea dureroasă în derby-ul orașului, cu FC U Craiova 1948: „Nu m-am uitat. Te întorci cu spatele pleci”

Sorin Cârțu a intrat în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a spus ce are pe suflet după prima înfrângere în fața rivalilor de la FC U Craiova 1948„Ne-a durut, da. A fost al patrulea meci, ne-am bucurat și noi de trei ori. Acum au câștigat și ei. Așa cum simțeam și era partida, m-aș fi mulțumit și cu un egal. Dar au câștigat acuma și e dreptul lor să se bucure și să exploateze momentul ăsta prielnic. VEZI VIDEO MAI JOS 

ADVERTISEMENT

Ne-a durat și sâmbătă și duminică, și astăzi, luni, marți… Ne doare! Nu m-am uitat. Te întorci cu spatele, pleci. Eu de exemplu nu o să citesc niciun ziar o săptămână! Ți-am răspuns ție, dar așa nu prea am răspuns la telefoane”, a fost sincer Sorin Cârțu.

VEZI VIDEO MAI JOS

Președintele Universității Craiova și-a dat seama cum a reușit FC U Craiova 1948 să se impună: „Nu vreau s-o mai spun că o să o folosească apoi la toate meciurile cu noi… De ce să le deschid capul pe o chestie din-asta? Nu știu dacă au făcut-o întâmplător sau premeditat. Nu vreau să mai spun ce au făcut… Nu că ne-au pus în dificultate, au avut de câștigat pe o chestie. Nu pot să îți spun secretul meu!”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, mesaj clar pentru jucătorii Universității Craiova: „Ei trebuie să își revină. Mai sunt 3 meciuri și toate trebuie să le câștigăm!”

Sorin Cârțu e ferm și le-a transmis indirect „leilor” un mesaj clar și răspicat: „Eu nu vreau să cred, ei trebuie să își revină. Mai sunt trei meciuri și toate trebuie să le câștigăm! Așa, target! La fel și la Pitești, că ieșim din obiectiv, și celelalte două meciuri”.

Fostul antrenor îi ia apărarea lui Alexandru Crețu, criticat după meciul cu FC U Craiova 1948: „Crețu a avut o prestație bună până la partida asta. Dacă nici echipa nu te ajută… A fost un meci întrerupt de cartonașe, de pauzele alea… E o problemă și de prospețime, dar cel mai bun antrenament în fotbal e jocul”.

ADVERTISEMENT

Cu puțin noroc, legenda Universității Craiova e convinsă că jucătorii lui Mirel Rădoi putea obține cel puțin un rezultat de egalitate: „Asta a ieșit în evidență în repriza a doua. Nu poți să spui că băieții nu au arătat ca echipă în prima repriză. Ei au fost avantajați de golul ăla din minutul 60. Orice fază care ar fi fost tranșată în prima repriză, eu știu, la acțiunea lui Vătăjelu, prin minutul 3, era ca un plumb în picioare pentru ei. Golurile alea venite îți creează o altă stare de spirit și atunci și reușitele. 

Eu asta am spus și înainte, de 10-12 jocuri. Toate s-au terminat atunci când am primit gol imediat după pauză. N-avem puterea asta de a reveni, pentru că atunci cum au dat ei două goluri până în minutul 60, puteam să dăm și nouă două din minutul 60 până în minutul 90.

ADVERTISEMENT

Trebuie putere de caracter, o altă forță și stare. Cădem tot timpul pe o chestie din-asta. Asta nu e bine pentru noi ca echipă și trebuie gândit într-un fel. Rădoi știe, dar e greu. Nu doar cu el s-a întâmplat. Suntem într-o perioadă proastă”, a concluzionat „Sorinaccio”.

ADVERTISEMENT