Sport

Exclusiv. Omrani, către Gigi Becali: “După gol, mă duc în club!” Cum i-a răspuns patronul FCSB

Billel Omrani a marcat în ultimul meci al FCSB-ului, scor 2-0 cu Chindia Târgoviște, iar la Fanatik SuperLiga a ieșit la iveală o discuție între atacant și Gigi Becali.
12.12.2022 | 13:40
Exclusiv Omrani catre Gigi Becali Dupa gol ma duc in club Cum ia raspuns patronul FCSB
Billel Omrani l-a anunțat pe Gigi Becali că va merge în club după primul gol pentru FCSB. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Billel Omrani a spart gheața și a marcat pentru prima oară în tricoul celor de la FCSB. Intrat pe teren în minutul 67 al meciului cu Chindia, atacantul l-a învins pe Cătălin Căbuz cu o execuție din interiorul careului. În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA jurnalistul FANATIK Cristi Coste a dezvăluit discuția dintre Billel Omrani și Gigi Becali.

Billel Omrani l-a anunțat pe Gigi Becali că merge în club după primul gol la FCSB

Billel Omrani s-a transferat la începutul lunii septembrie la FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fostul atacant al celor de la CFR Cluj nu reușise să marcheze în tricoul roș-albaștrilor până la meciul cu Chindia de la Ploiești.

ADVERTISEMENT

Atacantul a fost protagonistul unei discuții memorabile cu patronul celor de la FCSB. Billel Omrani l-a pus în temă pe Gigi Becali și i-a mărturisit că va merge în club după ce va înscrie pentru prima oară pentru vicecampioana României.

„’Patroane, după ce o să marchez primul gol cu FCSB te anunț de acum, nici nu te mai sun atunci, o să mă duc direct în club’”, au fost cuvintele lui Billel Omrani, citate de jurnalistul Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Gigi Becali după anunțul făcut de Billel Omrani: „Du-te, tată, du-te!”

Gigi Becali i-a replicat lui Billel Omrani. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că nu este interesat de modul în care jucătorul își petrece timpul liber, atâta timp cât reușește să înscrie. „’Du-te, tată, du-te! Poți să mergi în club după fiecare gol, tu să marchezi în fiecare etapă.

N-am eu treabă ce faci tu după aceea, cum te destinzi și cum te relaxezi după meci’”, au declarat Gigi Becali, citat de Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA. Terenul celor de la Ploiești i-a priit lui Billel Omrani.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Înainte să înscrie în victoria împotriva Chindiei Târgoviște, în etapa 20-a din SuperLiga, Billel Omrani a pasat decisiv tot pe Stadionul „Ilie Oană” la golul înscris de Joyskim Dawa în meciul cu Petrolul Ploiești de pe 9 octombrie.

Reacția lui Billel Omrani după ce a spart gheața în tricoul celor de la FCSB

FCSB a învins-o pe un teren aproape impracticabil pe Chindia Târgoviște și a ajuns la cinci victorii consective în campionat. Formația condusă de Leo Strizu și Mihai Pintilii a urcat pe locul 3 în SuperLiga cu un meci mai puțin.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, unul dintre marcatorii în plasa echipei lui Toni Petrea, se gândește deja la derby-ul de la mijlocul săptămânii dintre FCSB și fosta sa echipă CFR Cluj. „Sunt foarte fericit. Sper că o să dau mai multe. E o victorie foarte importantă și un teren foarte greu. Trebuie să ne adaptăm pe orice gazon.

„Noi ne bucurăm, e o atmosferă bună și trebuie să câștigăm fiecare meci până la final. Ne gândim la meciul cu CFR Cluj. E un meci special pentru bine și am fost acolo mulți ani. Îmi dau viața pe teren să câștig cu CFR. Am puțin emoții și e normal. E un meci foarte important și trebuie să câștigăm.

E prea devreme să vorbim de titlu. Dacă vom câștiga cu CFR Cluj, ne putem gândi și la titlu. Eu nu am jucat patru luni. E greu să joc imediat. Eu am înțeles foarte bine asta. Compagno a dat foarte multe goluri și normal să fie titular”, a spus Billel Omrani, la finalul partidei împotriva Chindiei.

ADVERTISEMENT