EXCLUSIV / Daniel Pancu, dat afară! Reacţia jucătorului!

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
08/02/2016, 18:30
EXCLUSIV / Daniel Pancu, dat afară! Reacţia jucătorului! GALERIE FOTO

 

UPDATE. Daniel Pancu a dezvăluit la un post de televiziune care este situaţia sa la FC Voluntari.

“Eu am venit la Voluntari pe termen lung,  La început mi se promise si o colaborare din altă postură după ce termin cu fotbalul. Oamenii au fost minunaţi, atunci cînd am semnat cu ei. Însă acum ca jucător o să merg cu echipa a doua în cantonament.

Nu am fost în al doilea cantonament cu prima echipă deoarece am fost accidentat. Doctorul ştie bine situaţia mea. Nu voi schimba echipa sub nicio o formă. Nu am nici un regret că am plecat de la Rapid. Nu mai puteam să îmi fac meseria acolo. Nu am nici o problemă cu Ganea, dar dacă el are vreo problemă acu mine, atunci ar trebui să o spună. Nu înţeleg de ce a luat decizia respectivă”,a spus Pancu

–––––––––––––––

Daniel Pancu nu a plecat cu FC Voluntari în ultimul cantonament al iernii, motivînd că trebuie să rămînă în ţară pentru a efectua unele teste medicale. Situaţia nu i-a căzut deloc bine lui Ionel Ganea, antrenorul formaţiei ilfovene. Iar şansele ca atacantul să continue în tricoul alb-vişiniu sînt egale cu zero. Tehnicianul penultimei clasate din Liga 1 este extrem de deranjat de atitudinea fotbalistului, iar şansele de împăcare între cei doi sînt minime.

“Eu nu sînt antrenor privat! Eu antrenez o echipă, un lot de jucători. Nu mă interesează Pancu şi cu asta am încheiat orice discuţie despre acest subiect. Eu pregătesc pe FC Voluntari, nu un singur jucător. Am încheiat orice discuţie despre el”, a spus Ganea pentru FANATIK.RO.

Vara trecută, Daniel Pancu a semnat cu FC Voluntari un contract valabil pe un sezon.

“Nu venea la antrenamente pentru că stătea şi bea pînă dimineaţa”

Anul trecut, tehnicianul l-a acuzat pe fotbalist că lipsea de la antrenamentele Rapidului din cauza vieţii extrasportive agitate. “Pancu nu venea cu săptămînile la antrenament pentru că stătea şi bea de noaptea pînă dimineaţa”, a precizat Ganea. În primele etape ale sezonului 2014-2015, Ganea a fost tehnicianul Rapidului şi l-a avut sub comanda sa pe Pancu. “E mult de discutat pe tema asta. Eu credeam că e bărbat adevărat, că are un caracter puternic. Eu nu mai pierd nopţile de mulţi, mulţi ani de zile, nici măcar de revelion. Fiecare are şi defectele lui, şi vicii, şi capricii, dar prefer să vorbesc mai mult despre fotbal. În momentul de faţă prefer să nu-i răspund”, a sunat replica lui Pancu.

19 partide a jucat Pancu pentru FC Voluntari. A marcat 3 goluri

Închide ×