Carousel hot news

EXCLUSIV. Patrick Petre părăseşte “HAITA”! Va rămîne în Liga 1

Patrick Petre nu s-a impus la Dinamo şi oficialii cîinilor îl vor împrumuta pe mijlocaş la Pandurii. Din informaţiile obţinute de FANATIK.RO, Patrick Petre şi Ionuţ Şerban sînt la un pas de...
15.01.2017 | 00:04
EXCLUSIV. Patrick Petre părăseşte
ADVERTISEMENT

Patrick Petre nu s-a impus la Dinamo şi oficialii cîinilor îl vor împrumuta pe mijlocaş la Pandurii. Din informaţiile obţinute de FANATIK.RO, Patrick Petre şi Ionuţ Şerban sînt la un pas de a semna pînă în vară cu gorjenii.

Antrenorul Pandurilor, Flavius Stoican, îi doreşte pe cei doi jucători care vor avea şansa să adune meciuri în picioare. Situaţia e una dificilă la Tîrgu Jiu, în condiţiile în care majoritatea jucătorilor şi-au reziliat contractele în iarnă, nefiind de acord cu plafonarea salariilor la 1500 de euro pe lună.

În aceste condiţii, Patrick Petre şi Ionuţ Şerban vor fi oameni de bază din a doua parte a campionatului la Pandurii. Din vară, cel mai probabil, cei doi jucători se vor întoarce la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Patrick Petre a avut 8 apariţii pentru prima echipă a lui Dinamo în acest sezon, însă nu a fost niciodată integralist, în timp ce sezonul trecut a jucat trei meciuri în Liga 1 şi a marcat un gol. Mijlocaşul central, Ionuţ Şerban (21 de ani) a evoluat doar în 6 meciuri la Dinamo.

Stoican a transferat deja un dinamovist

Flavius Stoican a început deja campania de achiziţii şi a luat tot un fost dinamovist. Dragoş Firţulescu s-a antrenat cu Pandurii Tîrgu Jiu şi va fi oprit în lot.

ADVERTISEMENT

Majoritatea lotului echipei Pandurii e acum format doar din juniori, singurul din vechea gardă cu şanse de a rămîne fiind portarul Răzvan Stanca.

8 meciuri a jucat Patrick Petre pentru Dinamo în prima parte a campionatului 

11 e locul ocupat de Pandurii în acest moment, echipa avînd 21 de puncte

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri