Life

Exclusiv. Patrizia Paglieri o ia de la zero după ce și-a vândut restaurantele: „E o perioadă mai urâtă”

15.10.2020 | 13:46
Exclusiv Patrizia Paglieri o ia de la zero dupa ce sia vandut restaurantele E o perioada mai urata
Patrizia Paglieri, în bucătărie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri, una din cei mai carismatici chefi din România, o ia de la zero în plină pandemie, industria în care activează fiind puternic afectată de coronavirus.

Patrizia Paglieri se reinventează: își deschide restaurant cu livrare la domiciliu

Maestră în arta culinară italiană, Patrizia a povestit în exclusivitate pentru FANATIK cum trece prin această perioadă grea pentru  industria HoReCa și, pentru că este mereu plină de idei, a găsit o soluție numai hună: un restaurant cu livrare la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Fosta jurată de la Masterchef este entuziasmată datorită noului ei proiect pe care îl va lansa marți în Mogoșoaia. Food Experience by Patrizia Paglieri este noua provocare pentru italiancă și speră ca totul să iasă ca la carte.

De altfel, Patrizia muncește intens în zilele acestea pentru ca totul să fie impecabil la deschidere, deci are ocupație din plin. Mai mult, a postat deja pe Facebook meniul firmei de catering pe care o deschide pe 20 octombrie.

ADVERTISEMENT

„Marți deschidem în Mogoșoaia un delivery. Facem comandă de marfă, trebuie să montăm până atunci bucătăria. Practic, începem o nouă aventură”, ne-a declarat Patrizia.

Despre situația dificilă din HoReCa și cum trăiește această perioadă

Fosta jurată de la PRO TV a vorbit și despre situația dificilă cu care se confruntă patronii de restaurante: „E o perioadă mai urâtă, într-adevăr. Acum să ții un restaurant este mai greu, trehuie să plătești chiria, personalul. Noi o să ne descurcăm fără prea mare personal. Suntem patru asociați și cred că vom reuși să fie bine. Eu acum trăiesc bine, dar sper ca după deschiderea restaurantului să trăiesc și mai bine”.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai spus că, deși situația provocată de pandemie este una disperată pentru mulți oameni, ea a început să se obișnuiască. Singurul lucru pe care regretă că nu îl poate face este să călătorească.

Momentan, Patrizia este imaginea mai multor campanii publicitare, iar despre revenirea pe micile ecrane încă nu poate spune nimic.

ADVERTISEMENT

„Eu am campanii diferite, însă la televizor nu știu dacă voi apărea curând. La PRO TV nu s-a mai făcut emisiunea cu bucătăria, dar cine știe”, ne-a mai spus Paglieri.

Tot ce își dorește este să fie sănătoasă și să aibă putere de muncă, având în vedere că munca devine tot mai mult un lux pentru foarte mulți oameni rămași pe drumuri din cauza restricțiilor impuse de autorități: „Cel mai important este să fim sănătoși și să putem munci. Dacă ne ajută Dumnezeu, o să trecem peste acest an, nu murim încă un pic”.

 

 

ADVERTISEMENT