“Pe Meme Stoica îl băteau toţi copiii în faţa blocului”

Războiul în care Mihai Stoica a intrat cu gloriile Stelei continuă să aibă ecouri. Contactat de FANATIK, Marcel Răducanu, fostul atacant al "roş-albaştrilor", l-a atacat dur pe managerul...
25.09.2013 | 13:27
Pe Meme Stoica il bateau toti copiii in fata blocului
ADVERTISEMENT

Războiul în care Mihai Stoica a intrat cu gloriile Stelei continuă să aibă ecouri. Contactat de FANATIK, Marcel Răducanu, fostul atacant al “roş-albaştrilor”, l-a atacat dur pe managerul “militarilor”. “Am citit pe net că Mihai Stoica mi-a pronunţat numele, într-o conferinţă de presă. Îl avertizez public că e ultima oară cînd accept ca omul asta care e trimis în judecată în tribunalele din România să-mi mai pronunţe numele! Cine este Meme să pronunţe numele lui Răducanu, Iordănescu, Ienei sau Tudorel Stoica? Aşa-zisul inginer care în copilărie era bătut de toţi copiii în faţa blocului din Galaţi, probabil ca ştie doar să joace fotbal cu nasturi. Eu sînt Marcel Răducanu, care nu mi-am permis niciodată să jignesc Steaua aşa cum el a spus! Sînt cel care, alături de Iordănescu, ridicam tribunele în picioare, pe Ghencea, cu peste 30.000 de oameni, iar la meciurile de pe 23 August, peste 80.000 oameni, şi consider că pot vorbi de Steaua oricînd sînt întrebat!”, ne-a declarat Răducanu.

“Să ia exemplul lui Uli Hoeness, să se ascundă cu capul sub pernă”

“Acest individ din Galaţi, care de fapt e născut la Sibiu, ar trebui să preia exemplul lui Uli Hoeness, ar trebui să se ascundă cu capul sub perna lui de acasă sa sub toate maşinile din Bucureşti, unde e mai confortabil, să nu mai dea vreun interviu pînă nu i se termină procesul. Aşa face în Germania un conducător normal la cap, aşa ar trebui să facă şi acest individ. Este incredibil  unde s-a ajuns, de aia sîntem pe locul 50 în lume. Păi am văzut că el a rîs şi de Jordi Roura! Cine eşti tu să apari la televizor şi să rîzi de antrenorul Barcelonei?! Vreau să-i mulţumesc public lui Helmut Duckadam pentru faptul că înainte de meciul cu Schalke mi-a dat două invitaţii. Normal era ca invitaţia s-o primesc din partea managerului echipei, dar el nici nu mă invitase la meci. E mare păcat că Steaua a ajuns să fie condusă de un om care primise în prima fază patru ani cu executare, iar apoi procesul a fost trimis în rejudecare. Eu vreau să îi urez multă baftă lui Laurenţiu Rehghecampf, pentru că e un antrenor de mare perspectivă, de care fotbalul românesc are mare nevoie!”, a mai completat Răducanu.

ADVERTISEMENT

“Noi dăm mingea la vinclu, el – pe linia lui 41”

“Cine să mai vorbească despre fotbal, dacă nici eu, nici Puiu nu mai avem dreptul? Dacă pe mine, la 58 de ani, şi pe Puiu Iordănescu, la 63 de ani, ne pui să dăm în minge, o punem la vinclu, iar el o trimite pe linia lui 41 sau ce tramvai mai circulă pe la Ghencea”, a încheiat Marcel Răducanu.

Tags: