PEDEAPSĂ MAXIMĂ pentru Gigi Becali! “A GREŞIT!”

Daniel Vlad    Adrian Dumitru   
în Stiri principale
23/05/2014, 00:10
PEDEAPSĂ MAXIMĂ pentru Gigi Becali! “A GREŞIT!”

Gigi Becali plăteşte scump ieşirea în libertate pentru 24 de ore! După ce a intrat în dizgraţia conducerii Penitenciarului Poarta Albă pentru circul mediatic din ziua liberă, oficialii închisorii au luat măsuri dure pentru patronul Stelei!

Conducerea Penitenciarului Poarta Albă a decis ca latifundiarul din Pipera să nu mai iasă la muncă o lună de zile! “Nu a mai fost deloc la muncă şi nici nu o să mai iasă aproximativ treizeci de zile! A avut un comportament inadecvat, a făcut un circ mediatic greu de crezut. Becali şi-a motivat decizia că este persoană publică şi nu a avut ce face, însă nu a fost convingător în faţa conducerii. A greşit, acum plăteşte! A demonstrat că perioada de încarcerare nu l-a schimbat cu nimic! “, au dezvăluit surse din cadrul Penitenciarului Poarta Albă.

Şi-a sunat avocaţii! “Faceţi contestaţie”

Situaţia nu a fost pe placul lui Gigi Becali, care tocmai începuse să iasă la muncă după şase luni de speranţe. În urma aflării deciziei, şi-a sunat avocaţii şi i-a anunţat să facă contestaţii şi să anuleze pedeapsa. “Nu mai vreau să stau închis, vreau să ies! Nu mă interesează cum, însă vreau să merg din nou la muncă. Începeţi imediat demersurile şi sper ca la următoarele apeluri să aflu veşti bune”, a răbufnit, conform apropiaţilor, latifundiarul din Pipera.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Închide ×