Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Peluza Rapidului, dezvăluiri din scandalul cu Cristina Neagu: „S-a victimizat, asta nu e luptătoare, tigroaică, așa cum se crede! De azi e persona non grata pentru galeria Rapidului”. Video

Cristina Neagu a înjurat galeria Rapidului! Este dezvăluirea uluitoare pe care a făcut-o Bocciu (n.r. - Liviu Ungurean) la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.
10.03.2023 | 13:13
Exclusiv Peluza Rapidului dezvaluiri din scandalul cu Cristina Neagu Sa victimizat asta nu e luptatoare tigroaica asa cum se crede De azi e persona non grata pentru galeria Rapidului Video
Exclusiv. Șeful peluzei Rapidului, dezvăluiri incredibile despre scandalul cu Cristina Neagu. „Vă trimit eu filmarea să auziți înjurături de familie”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Liderul de galerie al Giuleștiului, Bocciu (n.r. – Liviu Ungureanu) a intervenit telefonic în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Acesta i-a adus acuzații grave Cristinei Neagu, după conflictul izbucnit la meciurile de handbal dintre Rapid și CSM București.

Cristina Neagu, acuzată grav de galeria Rapidului: „Ne înjură de morți și de familie”

CS Rapid a primit o amendă record pentru că suporterii alb-vișinii au înjurat-o pe Cristina Neagu la meciurile cu CSM București. După acest incident, toată lumea a pus tunurile pe galeria de sub Podul Grant, inclusiv Dumitru Dragomir la PROFEȚIILE LUI MITICĂ, iar acum a venit rândul ca ultrașii să se apere.

ADVERTISEMENT

„Despre Cristina Neagu eu nu am ce să spun. Este o handbalistă formidabilă. Dar atâta timp cât eu merg la meci să îmi susțin echipa de fete și noi nu înjurăm la meciurile de handbal. Suntem ca un magnet. Am propulsat handbalul românesc la un nivel foarte mare. Noi, galeria Rapidului. Și domnișoara Cristina Neagu ne înjură de morți și de familie, atunci da-ți-ne voie și nouă să ne permitem niște înjurături fără organe genitale, fără familie, fără morți, au fost niște înjurături frumoase din punctul meu de vedere.

Toată presa din România a pus tunurile pe noi. Dar noi le ducem pe toate. Nu avem nimic, nu e un război pentru noi. A fost o vijelie a mass-media pe galeria Rapidului, au crezut că e vor dezbina. Sunt mulți prezentatori TV cărora chiar o să mă duc duminică la târg să le cumpăr niște basmale, broboade de țațe, să le trimit cadou.

ADVERTISEMENT

Au făcut un subiect din acest mini conflict. Au făcut un subiect săptămânal și au pus toate tunurile pe galeria Rapidului și nu mi se pare normal. Trebuiau să-mi dea și mie dreptul la replică, dar din păcate au mințit poporul că nu răspund la telefoane”, a declarat Bocciu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cât a contat faptul că Neagu ține cu FCSB

Liviu Ungureanu susține că atitudinea galeriei Rapidului față de Cristina Neagu a venit ca răspuns a injuriilor pe care cea mai bună handbalistă a lumii a avut-o în fața ultrașilor giuleșteni. Bocciu a vorbit și despre faptul că Neagu ține cu rivala FCSB.

ADVERTISEMENT

„O respectăm pe handbalista Cristina Neagu, dar în contextul în care ea ne înjură de morți și de familie, mi se pare normal să o înjurăm și noi pe ea. Sunt filmări. Vreți să vă trimit acum filmarea? Hai că vă trimit eu filmarea să vedeți. Vă dau eu filmarea de la meciul din Giulești de anul trecut când ratează de la 9 metri în minutul 25. Chiar și comentatorul spune în direct că e slobodă la gură sau ceva de genul.

(n.r. – dacă a contat că e fană declarată a FCSB-ului) Nu, nici vorbă. Nu amestecăm handbalul. Noi la handbalul suntem un magnet. Vin și copiii noștri și mamele noastre și soțiile noastre. Noi la handbal am eliminat orice urmă de înjurătură și ați văzut și dumneavoastră cum jucăm în Liga Campionilor cu porțile închise. Am creat ceva foarte frumos, despre care nimeni nu prea vorbește, dar nouă ne place să spunem că petrecem duminicile în familie”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„A devenit persona non grata. Nu cunoaștem nicio Cristina Neagu”

(n.r. – la următoarele meciuri Cristina Neagu va avea parte de același tratament?) Nu, noi nici nu vrem să mai discutăm despre Cristina Neagu pentru că s-a victimizat prea mult. Noi o vedeam o luptătoare, o tigroaică, pentru că joacă la tigroaicele de la echipa primăriei CSMB sau cum se numesc, dar eu sunt dezamăgit de atitudinea ei și a lui Vasilică că s-au victimizat în ultimul hal. Nu era normal.

Să ne victimizăm în halul ăsta și al doilea meci să mergem la meciul lui Dinamo și să ne facă țigani și să ne înjure de morți și să ne tragă în toate direcțiile… Nu vreau să mai comentez. Pentru noi a devenit persona non grata. Nu cunoaștem nicio Cristina Neagu. În contextul în care tu ne înjuri de morți și de familie, tu ce te aștepți din partea noastră? Să venim să îți dăm flori? Nu suntem masochiști”, a conchis Bocciu.

Start perfect de primăvară pentru iubitorii fotbalului! Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT