News

Exclusiv. Petrecere de pomină pentru Viorica Dăncilă în noaptea de Înviere. A petrecut Paștele cu 17 apropiați la munte. A fost un adevărat festin!

28.04.2019 | 11:13
Exclusiv Petrecere de pomina pentru Viorica Dancila in noaptea de Inviere A petrecut Pastele cu 17 apropiati la munte A fost un adevarat festin

Românii au ieșit la distracție! Printre cei care au început petrecerea de această zi sfântă a fost și premierul Viorica Dăncilă. După ce șefa Executivului a transmis românilor un mesaj cu ocazia sfintelor sărbători de Paști, ea s-a apucat să celebreze cum se cuvine această sărbătoare.

Petrecere de pomină pentru Viorica Dăncilă în noaptea de Înviere

Dacă Lia Olguța Vasilescu a sărbătorit alături de Claudiu Manda și copii lor, la Mănăstirea Maglavit, iar Liviu Dragnea petrece Paștele acasă, alături de Irina, prim-ministrul a organizat ceva cu adevărat fastuos. FANATIK a aflat că Dăncilă a petrecut la munte, la o pensiune din Predeal, cu 17 apropiați, plus oameni de la SPP.

Distracția a fost cuvântul cheie, iar bucatele au fost de primă mână. Viorica Dăncilă s-a delectat cu berbecuț la proțap; berbecuț de care au avut grijă angajații de la SPP, ce au păzit grătarul ca nu cumva să rămână fără bucate. Însă, e știut că sărbătorile trec atât de repede, așa că oamenii trebuie să se și întoarcă la muncă, unii mai devreme, alții mai târziu. Dăncilă se va întoarce în București, marți, pentru a-și îndeplini toate sarcinile.

Viorica Dancila si Liviu Dragnea
Petrecere de pomină pentru Viorica Dăncilă în noaptea de Înviere. A petrecut Paștele cu 17 apropiați la munte. A fost un adevărat festin!

Mesajele politicienilor de Paști

Duminică, 28 aprilie, politicienii au postat, pe rețelele de socializare, mesaje pentru cetățeni. Viorica Dăncilă le-a trimis românilor: ”Sărbătorile Pascale ne aduc din nou binecuvântare, încredere şi speranţă, ne apropie mai mult de divinitatea care există în oameni şi ne dau şansa unui nou început, sub orice formă ar fi acesta. Românilor care sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sănătate, să se bucure de armonia şi emoţia momentelor petrecute cu cei dragi, iar Lumina Sfântă să ne arate calea către ceea ce ne uneşte”.

Printre cei care au avut grijă să scrie câteva cuvinte în mediul online pentru români a fost și Călin Popescu Tăriceanu. „Sărbătoarea Învierii Domnului este pentru toți creștinii ortodocși un prilej de bucurie, de speranță, de apropiere de familie, pentru că acestea sunt lucrurile care reprezintă cheia binelui pentru viitor. Aceasta perioadă trebuie să fie un moment în care reflectăm asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru fiecare dintre noi, un moment de răgaz de la problemele de zi cu zi. Sărbătorile de Paști să ne găsească pe toți mai îngăduitori și mai înțelepți, mereu cu lumina în suflet și în gânduri. Paște Fericit! Hristos a înviat!”, a scris politicianul.