EXCLUSIV. Pierderi URIAŞE de bani pentru turneul din Bucureşti!

România a intrat pe harta snookerului mondial în 2016 când a organizat în premieră un turneu de elită, Mastersul European. Cei mai buni jucători din lume au venit la Bucureşti şi au oferit un show total.

Totuşi, competiţia a înregistrat pierderi financiare, astfel că, este posibil ca în acest an turneul să nu se mai dispute la Bucureşti. Pierderile înregistrate se ridică undeva la 170.000 de euro, conform informaţiilor aflate de FANATIK.RO.

Organizatorul Mastersului European, Adrian Thiess a declarat pentru FANATIK.RO că urmează o rundă de negocieri cu World Snooker pentru a stabili dacă turneul se va desfăşura sau nu la Bucureşti.

"Vom vorbi. Încă nu este clar dacă vom continua să organizăm turneul la Bucureşti. Au fost pierderi şi nu putem să organizăm o competiţie în România doar de dragul de a o face. Competiţia a avut un succes extraordinar în Europa, dar avem nevoie şi noi de sprijin. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi...

Dacă World Snooker ne va acorda mai mult sprijin, vom continua la Bucureşti, dar pentru asta trebuie să accepte scăderea premiilor. Avem pregătite şi 3 variante de rezervă pentru acest turneu în Europa şi dacă nu se va rezolva nimic, cel mai probabil vom organiza turneul în altă parte, unde avem tot sprijinul", a spus Thiess pentru FANATIK.RO.

Judd Trump a câştigat prima ediţie a Mastersului European după o finală de vis cu Ronnie O'Sullivan, câştigată în meci decisiv, 9-8.

viewscnt
1 EUR4.6400 lei+0,0013
1 USD3.9322 lei-0,0072
1 XAU162.2804 lei+0,3699
Meteo