EXCLUSIV! Contract DE VIS! Salariu de ŞEIC de la şeici!

Bogdan Steriopol    Daniel Vlad   
in Stiri sportive
07/06/2014, 00:10
EXCLUSIV! Contract DE VIS! Salariu de ŞEIC de la şeici!

UPDATE 06.06.2014 / 23:45 / În urmă cu două zile FANATIK.RO anunţa în exclusivitate că Mihai Pintilii a semnat un contract pe 3 ani cu Al Hilal, echipă care va fi antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Acum FANATIK.RO a aflat şi salariul pe care îl va primi fostul căpitan al Stelei, salariu de vis pentru orice fotbalist.

1,2 milioane de dolari în primul an, 1,3 milioane în al doilea an şi 1,4 milioane în al treilea an va primi numai din salariu Mihai Pintilii. La aceste sume se vor adăuga primele pentru diferitele succese pe care le poate obţine Al Hilal sub comanda lui Reghecampf şi cu Pintilii pe teren. Este al doilea “căpitan” stelist pe care Anamaria Prodan, soţia fostului antrenor al campioanei, îl transferă pe sume imense, după Alex Bourceanu la Trabzonspor.

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!

***********************************************************************

Stelistul Mihai Pintilii a semnat în urmă cu cîteva minute un contract pe 3 ani cu Al Hilal! Steaua va primi 2.500.000 de dolari. Revenim cu amănunte!

FANATIK.RO a anunţat iminenţa acestui transfer încă de pe 30 aprilie.

Mihai Pintilii a sosit la Steaua în urmă cu doi ani de la Pandurii, Gigi Becali plătind în schimbul său 600.000 de euro. De asemenea, gruparea gorjeană a ţinut să pună în contract şi o clauză prin care-şi păstrează un procent din drepturile asupra jucătorului, astfel încît, la un viitor transfer, echipa gorjeană trebuie să primească 20% din suma pe care Steaua o va încasa. În aceste condiţii, în contul Pandurilor ar urma să intre 500.000 de dolari în urma trecerii mijlocaşului la Al Hilal.

În cele două sezoane petrecute în Ghencea, Pintilii a cîştigat două campionate şi o Supercupă a României. După plecarea lui Bourceanu a devenit căpitanul echipei. A evoluat în 53 de partide pentru Steaua şi a reuşit să marcheze cinci goluri.

După plecarea lui Pintilii, căpitanul se va alege dintre Lucian Sănmărtean şi Alex Chipciu. 

 

Închide ×