Carousel hot news

EXCLUSIV / Piţi şi-a găsit atacant ROM N. L-a ofertat!

Deşi în momentul în care a preluat echipa, Al Ittihad ocupa prima poziţie în Arabia Saudită, în doar cîteva etape, formaţia a căzut surprinzător de pe podium, iar Victor Piţurcă a...
14.12.2014 | 00:06
EXCLUSIV / Piţi şi-a găsit atacant ROM N. L-a ofertat!
ADVERTISEMENT

Deşi în momentul în care a preluat echipa, Al Ittihad ocupa prima poziţie în Arabia Saudită, în doar cîteva etape, formaţia a căzut surprinzător de pe podium, iar Victor Piţurcă a început să caute motive! Se pare că, din cauza atacanţilor din lot, Al Ittihad nu a reuşit să mai adune puncte, iar fostul selecţioner îşi doreşte să achiziţioneze un golgheter adevărat.

Ofertă scrisă de 2.000.000 dolari

FANATIK.RO a aflat, în exclusivitate, că fotbalistul dorit de Piţi este Bogdan Stancu! Vîrful lui Genclerbirligi a adunat în acest sezon 12 partide în prima ligă din Turcia, reuşind să marcheze doar 4 goluri. Din acest motiv, gruparea turcă este dispusă să renunţe la serviciile internaţionalului român în schimbul a 3 milioane de dolari. În urmă cu aproximativ două săptămîni, şeicii au înaintat o ofertă scrisă! Preţul? 2 milioane de dolari! “S-a discutat intens despre acest transfer! Au avut loc mai multe schimburi de mailuri, plus cîteva convorbiri telefonice. La final, Al Ittihad a făcut şi o ofertă scrisă, 2 milioane de dolari pentru un transfer definitiv”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Dispuşi să mai adauge 500.000

Şi, deşi la prima vedere între oferta arabilor şi ce solicita Genclerbirligi este o diferenţă de un milion de dolari, sursele FANATIK.RO au dezvăluit că părţile se vor înţelege, mai ales că Victor Piţurcă îl doreşte enorm pe atacantul echipei naţionale a României. “Între ofertă şi cerere e o diferenţă substanţială, însă la cît de mult îl vrea Piţi pe Bogdan Stancu se va ajunge aproape sigur la un consens! Al Ittihad va mai adăuga 500.000 de dolari la oferta iniţială, iar turcii vor ceda. Mai ales că şi pentru Genclerbirligi este o afacere bună”, au mai punctat aceleaşi surse pentru FANATIK.RO.

Încă doi români

Pentru Al Ittihad perioada de transferuri abia începe! Victor Piţurcă îşi doreşte să mai aducă în Arabia Saudită un playmaker şi un mijlocaş central, care să lucreze perfect pe faza ofensivă. “Piţi este destul de îngrijorat că echipa nu prea poate să marcheze, din acest motiv îşi caută fotbalişti de acest profil. Foarte probabil, şi aceşti jucători vor fi tot români”, au mai dezvăluit aceleaşi surse pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri