Dică a confirmat: “Planic e apt pentru meciul cu CFR!”

FANATIK A AVUT DREPTATE
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
07/02/2018, 13:36
Dică a confirmat: “Planic e apt pentru meciul cu CFR!”

UPDATE. Nicolae Dică a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO. “Planic e ok deja, poate juca de la meciul cu CFR. Bălaşa, sper că de săptămâna viitoare să intre în programul normal. Nu ştiu dacă îl vom avea cu Lazio. Tănase nu poate juca 90 de minute în acest moment, el e în urmă cu pregătirea”, a spus Dică la o televiziune de sport. 


FCSB va primi vizita celor de la CFR Cluj sâmbătă, 10 februarie, de la ora 20.45, în etapa 24 din Liga 1 Betano, iar Nicolae Dică a primit o super veste înaintea derby-ului dintre cele două clasate.

FANATIK.RO a aflat că Bogdan Planic, jucător care s-a accidentat înaintea meciului amical disputat de FCSB în Spania contra celor de la NK Osijek – vezi detalii, s-a pregătit alături de coechipierii săi la antrenamentul de miercuri dimineaţa.

Planic va face echipă cu Valerică Găman la FCSB – CFR

Mai mult, sârbul în vârstă de 26 de ani va juca împotriva celor de la CFR Cluj şi îi va lua locul lui Ionuţ Larie, jucător desfiinţat de Gigi Becali după victoria FCSB-ului de pe terenul lui Gaz Metan, scor 2-1, din etapa 23. Bogdan Planic va face echipă în centrul apărării cu Valerică Găman, iar meciul cu CFR Cluj va fi primul în care cei doi vor juca împreună.

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Bogdan Planic a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017 şi a semnat un contract valabil până în luna iunie 2021. Sârbul în vârstă de 26 de ani a jucat în 13 meciuri pentru echipa pregătită de Nicolae Dică. 

1 prezenţă are Bogdan Planic pentru echipa naţională a Serbiei U21

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.